Гра


2: 12

Удари по воротах:

12
:
16

Удари у рамку воріт:

4
:
7

Сейви:

7
:
4

Фоли:

8
:
4

Хомич Олена Григорівна, Дмитрук Андрій Віталійович, Леончук Олександр Олександрович



https://vk.com/album-30257847_243524350

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Голоскоков С.




Про гру:

 На таймері табло СК «Арена Спорт» відкрутилося лише 1 хвилина та 46 секунд, а на майданчику за цей час відбулося чимало цікавих подій. «Олімпійці» встигли сходити в атаку з 5-м польовим, «привезти» собі пенальті, яке реалізував досвідчений гравець «Володимирвіки» Леонід Чабан, та не забити пенальті у ворота ветеранів за гру рукою все того ж Леоніда Чабана.

Невдача не збентежила луцьку команду, яка продовжила шукати підступи до воріт гостей. Тривала рівна боротьба. А за п’ять хвилин до перерви ситуація кардинально змінилася. Домінувати стали волошково-білі, котрі протягом кількох хвилин збільшили перевагу до трьох м’ячів після голів Максима Обертаса та Дмитра Перванчука. До сигналу на відпочинок рахунок міг кілька разів змінитися, але в протоколі так і залишилися сухі цифри 0:3.

Друга половина виявилася більш щедрою на гольові події. «Володимирівка» почала використовувати «воротаря-мотало» і моментів значно побільшало. Ветеранський колектив забивав голи на різні смаки і дав можливість відзначитися практично всім польовим гравцям та навіть голкіперу. При цьому Дмитро Перванчук, якого було проголошено кращим гравцем матчу, оформив «покер», а Віктор Воробей відзначився дублем.

Все що зміг протиставити «Олімп» супернику у звітному поєдинку це два голи у відповідь, що мають створити позитивний настрій перед іграми плей-офф.