Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
0: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

У стартовому поєдинку розіграшу Кубку АМФВ жереб звів суперників, що дуже схожі між собою за манерою гри, обидві команди віддають перевагу надійності захисту і швидким контратакам. Тому м’яч більшу частину ігрового часу перебував у центральній зоні і якийсь з колективів намагався намацати шпарину в залізобетонному захисті суперника. Відмінність полягала у тому, що гравці ФК «Топільно» при нагоді перевіряли дальніми ударами чи не задрімав бува Іван Левчук та голкіпер острожецького колективу був на місці і впевнено підстраховував партнерів на останньому рубежі. «Камазівці» ж вперто намагалися зайти до карного майданчика суперників через пас, але щільна концентрація гравців і відсутність якогось нестандартного рішення зводили нанівець усі старання гостей. Це була гра до помилки і першими її припустилися номінальні господарі. На останній хвилині першого тайму «камазівці» зловили таки свій шанс на швидку контратаку, Олександр Дубець та Руслан Дорощук вибігли на одного захисника, перший віддав точний пас, а другий вколотив м’яч у сітку. Відчайдушний і ефектний стрибок Богдана Задворного не допоміг.

По перерві ФК «Топільно» пішов вперед активніше, але усі атаки в’язли у щільно вибудуваному захисті гостей, а якщо «Select» і долітав до воріт, то партнерів виручав Іван Левчук. В середині другого тайму «Камаз-Агро» провів ще одну вдалу контратаку і Ілля Коваль чітким ударом на дальній стійці завершив комбінацію своєї команди. Господарям нічого не лишалося, як йти ва-банк і випускати п’ятого польового. І в чисельній більшості гравцям ФК «Топільно» вдалося нарешті розіграти кілька непоганих комбінацій, проте постійно не вистачало якогось елемента, щоб перевести їх розряду «дуже небезпечних» у розряд «гольових». То останній неточний пас, то удар повз ворота, то Іван Левчук заважали кулі потрапити до сітки «Камаза-Агро».

Отож, зберігши ворота сухими, «камазівці» виходять до чвертьфіналу, а ФК «Топільно», як і більшість колективів Вищої ліги вибуває з розіграшу Кубку і тепер зможе сконцентруватися виключно на матчах плей-офф.

Кращі гравці: Василь Присяжнюк – Іван Левчук