Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
7: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

В учасників цього поєдинку було дещо спільне – як «Вокар» у Суперлізі, так і «Авангард» у Вищій лізі, зупинилися за крок від медалей регулярного чемпіонату, посівши четверті місця. Тож, звісно, кубковий фронт був можливістю прикрасити сезон.

З перших хвилин далася взнаки різниця у лігах команд – ковельчани уже першу осмислену атаку довели до голу наддосвідченого Олега Герасимюка вже у незахищені ворота – 1:0. Звісно ж, гравці «Неріса» активно намагалися відповідати, однак набагато гостріші моменти виникали біля воріт Олександра Кунакова, якому довелося відбивати складний удар Олександра Портянка, а після пострілу Андрія Лукашука дякувати за допомогу «подрузі голкіперів» – поперечині власної рамки. У середині тайму футзалісти «Вокару» вдруге досягнули свого, а Портянко замкнув простріл партнера після швидкої атаки – 2:0. У відповідь міг забивати Дмитро Дігалевич, одрак відправив «кулястого» у бокову стійку воріт. Пішла цікава гра на зустрічних курсах – то Кунаков виручить після удару впритул від Олексія Федчука, то Петро Мороз в останній момент завадить Богдану Гринчуку реалізувати вихід удвох на одного гравця. Перевага ковельчан була в реалізації моментів – ось і наприкінці першого тайму черговою помилкою «білих» вони скористалися на повну, а Віталій Ільїн збільшив перевагу своєї команди – 3:0. «Авангард» не здавався, а Гринчук міг таки відзначитися ще до перерви, однак з центра майданчика лише трохи не влучив у незахищені ворота після перехоплення.

Міг Богдан карати суперників за неакуратний розіграш п’ятьох польових і на початку другого тайму, однак цього разу команду підстрахував Портянко. А от у «Вокара» вийшло краще – Олексій Федчук чудово розстріляв ворота ударом з носка – 4:0. До честі номінальних гостей матчу вони майже відразу відіграли один гол після того, як Гринчук викотив Дігалевичу вже на порожні ворота – 4:1. Та все ж наприкінці матчу ковельчани підтвердили свою перевагу над опонентами. Спочатку «дублем» відзначився Олександр Ліщук, реалізувавши вихід віч-на-віч з Віталієм Захарчуком, а потім завершивши у порожні ворота гарну комбінацію свого колективу – 6:1. А на останній хвилині матчу свій доробок до «дубля» збільшив і Олексій Федчук. Щоправда, у відповідь ще встиг гарним парашутом від власних воріт трохи підсолодити поразку Олександр Кунаков – 7:2. «Вокар» після упевненої перемоги крокує у вісімку кращих команд Кубка Волині.

Кращі гравці: Олег Герасимюк – Дмитро Дігалевич