Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
0: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

І у звітному поєдинку жереб звів команди, які наступними тижнями будуть змагатися між собою у плей-офф Суперліги! А у регулярній першості цього сезону «Хорів» та «Теремно хліб» видали видовищну зарубу з нічийним результатом – 4:4. У підсумку, можна сказати, що й цих двох очок не вистачило «біло-синім» до чемпіонства у регулярній першості елітного дивізіону волинського футзалу, тож на початок свого кубкового шляху чинні фіналісти турніру були налаштовані більш ніж серйозно.

Більшість першого тайму пішла у команд на те, аби призвичаїтися одна до одної. Швидкості демонстрували обидва суперники пристойні уже з початку поєдинку, однак до реальних серйозних загроз воротам доходило дуже рідко. Уже на 11-й хвилині голкіперу «Хліборобів» В’ячеславу Голюку довелося серйозно вступити в гру, відбиваючи удар Владислава Гарбарука. У відповідь чудову нагоду для того, аби відкрити рахунок у грі, мав Роман Кузьмич, однак своїм ударом влучив у бокову стійку воріт! Перед перервою в матчі команди знову обмінялися гарними нагодами для голу – Валентин Харчук з вигідної позиції не влучив у рамку, а у відповідь воротар «Хорова» Юрій Колодюк виручив команду після удару Вадима Вознюка.

Активно розпочали суперники і другий тайм. Спочатку був момент для «Теремно хліба»: Дмитро Бурковський пробивав з гострого кута, однак на місці був голкіпер. А от «біло-сині» свій момент реалізували – у метушні в карній зоні найспритнішим виявився Роман Савицький, який з близької відстані зумів переправити м’яч у ворота – 0:1! У такій напруженій грі гол значив багато що – не дивно, що до завершення матчу гравці «Хорова» максимально намагалися зберегти свою перевагу в рахунку. Щоправда, у «Пекарів» були чудові моменти для того, аби врятувати матч – утім, справжній кураж піймав голкіпер опонентів Юрій Колодюк – він виручив команду у дуелі з Бурковським, перевів у бокову стійку потужний постріл Михайла Байбули та врятував від пропущеного голу після удару Романа Кузьмича! Останні хвилини гравці «Теремно хліба» провели п’ятьма польовими, однак перевести гру в серію післяматчевих пенальті, тож чинні фіналісти Кубка Волині попрокували далі по турнірній сітці. Утім, сумнівів немає – попереду в цих момент видовищні та непередбачувані дуелі у плей-офф Суперліги!

Кращі гравці: Дмитро Бурковський – Роман Савицький