Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
3: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались команди які як і попередня зустріч були учасниками різних ліг. Якщо "Олімп" грав у Першій лізі та виступив м'яко кажучи не дуже вдало, зайнявши останнє місце, то в " крошівців" справи у своєму дивізіоні складались краще. Команда посіла четверту позицію не дотягнувши до медалей всього один заліковий бал, тож прагнула будь-що вдало виступити саме у Кубку щоб принести багато позитивних емоцій своїм вболівальникам.
 Гра розпочалась досить обережно. Суперники не форсували подій, намагаючись грати за принципом "в першу чергу на "нуль" в захисті, а свій м'яч ми обов'язково заб'ємо". Та швидко пролітали хвилини тайму, а забитих м'ячів все не було і не було. Допоки за справу не взялися гравці "Крошу Луцьк" Денис Карп'юк та Павло Балас. Які зуміли"розмочити" ворота суперника і вивести свій колектив вперед. Контраргументів у їхніх опонентів не знайшлося і на перерву команди пішли при комфортній перевазі фіолетово-білих.
 Рахунок першого тайму змушував номінальних гостей йти вперед великими силами, для того щоб щось поміняти у поєдинку.
 Команда Валерія Івахненка з перших секунд другої половини почала пресінгувати суперників, для того щоб для початку хочаб скоротити відставання, і змогла таки цього досягти завдяки влучному пострілу Михайла Брагінця. 
Після цього розпочалась справжня цікава чоловіча футзальна боротьба в якій Павло Балас зумів забити важливий м'яч, та зробити рахунок для "крошівців" більш комфортним.
 Як не намагались гравці "Олімпу" щось більше поміняти у грі, їм цього так і не вдалося. Отже, у підсумку важка перемога "Крошу Луцьк" , яка і виводить команду у слідуючий етап змагань.
Кращі гравці: Павло Балас - Михайло Брагінець