Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
7: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрілися одні з самих "рейтингових" команд у Кубку АМФВ. Любешівці грали у Вищій лізі, де у Регулярному чемпіонаті зайняли восьму позицію , пробившись у зону плей-офф, натомість духнівчани були шостим у Першій лізі, але знаючи характер хлопців з бувшого Рожищенського району, цей поєдинок для "Прип'яті" обіцяв бути дуже не легким. 
 Поєдинок розпочався з швидкого м'яча духнівчанина Валерія Дудара , який зумів футзальним ударом з носка прошити ворота суперника. Продовжив його гольовий почин Святослав Гадзінський, і це вже був досить хороший початок гри для чорно-білих .
 Відійшовши від такого  несподіваного нокдауну любешівці і самі змушені були іти в атаку , та спромоглися таки дещо скоротити рахунок забивши м'яч, автором якого став Олександр Крисько . На що йому практично одразу відповіли дублем Вадим Мойсеєв та Валерій Дудар , і на перерву команди пішли при досить комфортній перевазі духнівчан.
 Не маючи чого втрачати, другу половину гравці "Прип'яті" розпочали з гри п'ятим та намаганням хоч якось скоротити рахунок. Та суперники були готові до цього і вдало перекривали всі підступи до своїх воріт, а самі намагались перехопити м'яч та поцілити у порожні ворота, чим блискуче і скористався Олександр Ткаченко, який збільшив перевагу команди, та практично зняв всі питання щодо переможця у цьому поєдинку.
 В подальшому команди просто догравали зустріч. В кінці гри "Прип'ять" таки зуміла дещо скоротити рахунок забивши м'ячі, авторами яких стали Сергій Кух, та Олександр Крисько. Та на кінцевому результаті гри це не позначилось.
 Впевнена перемога "Духче" , яка виводить команду у слідуючий круг змагань.
 Кращі гравці: Валерій Дудар - Крисько Олександр