Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Притулюк Д.




Про гру:

Волинські «Хорвати» проти волинських «Португальців». Колектив Сергія Васильовича Магери дав хороший бій чемпіону регулярної  першості Волині в Другій лізі «Авангарду-040». При виході команд на ігровий майданчик команда «Мар’янівки» дружнім колективом привітала свого суперника з чемпіонством, адже це було відомо ще до останнього туру.

Після закінчення напруженого першого періоду зустрічі з безліччю моментів в обох команд на табло залишились горіти нулі. Хотілося б відзначити бездоганну гру голкіпера червоно-білих який ніби лев захищав ворота своєї команди.

По перерві гра проходи в тому ж ключі, але досвід першої команди чемпіонату дався в знаки і вони зуміли спочатку відкрити рахунок, а за кілька хвилин і подвоїти його. Останні дві хвилини матчу футболісти з Горохівського району почали використовувати навіть незвичну для себе тактику випустивши п’ятого польового гравця замість кіпера. Однак нажаль і це не допомогло відігратись. У підсумку 0:2 на користь чинного чемпіона у Другому дивізіоні.