Гра


1/8 фіналу

Кубок Старту, Центральний майданчик
2: 0

Хронометрист / Делегат:

Смолярук Анна/Лисиця Назарій




Про гру:

Протистояння міцного середняка Шостої ліги із аутсайдером П’ятої ліги обіцяло бути захоплюючим. По-перше, зустрічалися команди приблизного однакового рівня, а по-друге, - Кубок – це Кубок.

«Дубнівська» розпочала наполегливіше, ніби їм було «потрібніше». Стартовий натиск та методичні завершення атак ударами та небезпечними моментами врешті призвели до першого забитого м’яча у грі. Це постарався Ігор Найдюк, який і вивів свою команду вперед – 1:0. «Гірка Полонка» дещо активізувалася, і навіть створила дуже небезпечний момент із влучанням у штангу. Та все ж на перерву команди пішли за мінімальної переваги номінальних господарів.

У другому таймі картина практично не змінилася. «Дубнівська» у своїй грі здавалася дещо переконливішою та змістовнішою, а «Гірка» все частіше почала збиватися на сумбур і паніку біля власних воріт. Старання перших принесло результат на вісімнадцятій хвилині – Богдан Кононець подвоїв перевагу своєї команди.

Номінальні гості намагались врятувати гру із залучанням п’ятого польового гравця, проте їх старання не увінчалися успіхом. Скоріше, «Дубнівська» була ближчою до того аби оформити розгром, ніж «Гірка Полонка» до хоча б «голу престижу».

Отож, відзначаємо вікторію нижчого за рангом суперника та бажаємо їм успіхів у проходженні подальшої турнірної дистанції!

Кращі гравці: Ігор Найдюк – Констянтин Сусь