Гра


1/8 фіналу

Кубок Старту, Центральний майданчик
0: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

З огляду на місця команд в Регулярному чемпіонаті безумовним фаворитом матчу 1/8-ї Кубку Старту ще стартового свитка рефері визнавався досвідчений колектив «муніципалів», котрий в П’ятій лізі довгий час претендував на медалі першості, але в підсумку фінішував п’ятим. На фоні «Переможної варти» дебютант чемпіонату Волині в Шостій лізі ФК «Ветеран» хоча і не виглядав хлопчиком для побиття, на роль лідера звітного протистояння об’єктивно не тягнув. Між тим сьоме місце за підсумками «регулярки» в кубковому протистоянні особливої ролі не грало, адже шанси проявити свої найкращі здібності в турнірі на вибування отримали всі шістнадцять учасників «стартового» кубку.

Першим у складі «ветеранів» про відсутність авторитетів в Кубку Старту згадав Марк Кузняк, котрий з пасу екс-гравця суперлігового «Вотрансу» Артура Волошина в гольовому епізоді на 2-й хвилині не схибив і відкрив рахунок – 0:1. Всі спроби «муніципалів» ще до перерви відновити паритет так і залишилися спробами. За мінімальної переваги приміського колективу суперники пішли на відпочинок.

По перерві ключовою як і в першому таймі стала друга хвилина тайму, в центрі якої опинився кращий гравець матчу Артур Волошин. Тринадцятий номер «старої сеньйори» організував чудову атаку, що завершив ударом впритул Роман Фальфушинський. А ще за кілька секунд рахунок став 0:3, коли Роман Фальфушинський наважився на постріл із середньої дистанції. Тривіальний постулат про кубковий характер поєдинку подарував надію «Ветерану» на прохід до чвертьфіналу Кубку Старту і дозволив з позиції сили продовжувати гру. Навіть вихід п’ятого польового у складі «муніципалів» за три хвилини до фінального свистка ситуацію для представника П’ятого дивізіону зміни не зміг. Фаворит поступився і тепер може зосередити всі сили на чвертьфінали Абсолютної першості. А команда, що зовні нагадує «Ювентус» можна побажати в подібному ключі і надалі діяти у вирішальних поєдинках сезону 2021/2022.

Кращі гравці: Андрій Бортошук – Артур Волошин