Гра


7: 3

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Голоскоков С.




Про гру:

 Відсутність тренера та капітана «Камаз-Агро» Олега Юрчука, якого у звітному поєдинку підміняв Дмитро Перванчук, на перших хвилинах гри в знаки не давалася. Острожецький колектив сміливо пішов в наступ, пресенгуючи лучан. І на 3-й хвилині був ви нагороджений за спортивну наглість, коли Віталій Колядич потужним ударом відкрив рахунок.

«Атлетик» відповів кількома гострими атаками, але «кулястий» вперто не ліз у сітку воріт гостей. За п’ять хвилин до перепочинку на трибунах з’явився дискваліфікований наставник «Камаз-Агро» і команда подарувала Олегу Юрчуку ще один гол у виконанні  Вадима Сімухова.

Після цього моменту швидкості ще збільшилися і стрімка атака «матрацників» закінчилася взяттям воріт у виконанні Андрія Ванічика. Напруга зросла. Пульс гри забився у шаленому темпі. «Атлетик» намагався чим скоріше зрівняти рахунок і сирена на перерву застала лучан в атаці.

Після відпочинку напруженість зростала від перших хвилин. Зявилися жовті картки і голи. Забитими м’ячами обмінялися «камазівець» Роман Козак та лучанин Андрій Ванічик.

За 6 хвилин до закінчення двобою інтрига відновилася з новою силою. Це «атлет» Вадим Панас зрівняв рахунок влучним пострілом. А ще за кілька миттєвостей лучани вийшли вперед – з лівого флангу атаки майстерно пробив Олександр Рожило.

А за кілька хвилин нажаль інтрига померла. Спочатку Андрій Ванічик оформив хет-трик, а за ним Олександр Рожило не поквапився з дублем. Напикінці зустрічі і Вадим Панас не схотів відставати від партнерів-голеадорів і також оформив дубль.