Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков Д.




Про гру:

 Дві "Вікторії" зійшлися на майданчику того вечора, щоби здобути лише одну "вікторію" для когось... Так склалося, що дві команди з Луцька і Млинова мають однакову назву, а після кваліфікації ще й в одну лігу потрапили! І жереб "розстарався" - звів аж в останному турі. Ось і довелося клубам доводити - хто ж таки більший "вікторіанець".

Вже на перших хвилинах команди обмінялися ударами і обидва голкіпери мали можливість проявити свою майстерність. Проте ніяка майстерність не допомогла лучанам, коли Сергій Вишневський в своєму "фірмовому" стилі стрімко увірвався на половину суперника і швидко і потужно пробив у праву дев'ятку! Луцьк відповів замінами, але весь час чогось не вистачало: то пас якийсь незручний, то помилка, як кажуть "на рівному місці". А от млинівець Олександр Серяпов у своєму епізоді не помилився - обіграв візаві і поклав шкіряного у ворота. Приблизно таким же чином підтримав товариша по команді і Олександр Драганчук. Скінчився перший тайм взагалі на прикрій ноті: Андрій Тучкевич невиправдано "завозився" поблизу свого карного майданчика, втратив м'яча  і був покараний голом.

Отже не в найкращому настрої лучани пішли на перерву, але у другій половині матчу посилили тиск, покращили організацію та виконання комбінацій і відразу отримали результат - Максим Матвійчук завершив старання колег! Млинів відповів голом у виконанні свого лідера Сергія Вишневського. Деякий нефарт луцької "Вікторії" давався взнаки, як наприклад, під час розіграшу явно "домашньої " заготовки в момент виконання небезпечного карного, але штанга не дала поставити логічну крапку! Були і інші моменти, проте все безрезультатно: перемогу відсвяткувала "Вікторія" Млинів!