Гра


1: 14

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Медунецький Д




Про гру:

 Футболістам  «Екоресурсів» вдалося нав’язати супернику зручний і звичний для гостей майданчика ритм гри. Екоресуровці  подовгуконтролювали м’яч, обплітаючи павутинням неспішних комбінацій карний майданчик «Нової лінії» і, приспавши пильність захисників, в потрібний момент вибухали блискавичним гострим пасом і невідпорним ударом.

 Досить швидко їм вдалося забити чотири  голи. Відзначились Микола панасюк, Роман Дудчик , та Дмитро Редько, який врешті і оформив пента-трик.  Представникам  будівельного супермаркету ніяк не вдавалося побудувати контргру, всі спроби  наблизитись до воріт суперника впевнено руйнували досвідчені оборонці «Екоресурсів ».

По перерві «Нова лінія» зняла воротаря і вп’ятьох зуміла закрити команду  на їх половині поля, втім гострих моментів не побільшало. У заключні хвилини «Екоресуровці»  з кожною секундою доводили рахунок до розгромно, Віктор Сущ оформив хет-трик, а Микола Панасюк  дубль. У цій відкритій грі «Новій лінії» вдалося забити гол престижу, на більше команда не була готова.