Гра


1: 12

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

Ще до початку матчу результат гри можна було спрогнозувати, адже  господарі зібрали на гру лише одну четвірку, так як гості вийшли в бойовому складі у повноцінні три четвірки, що дозволило їм повністю деморалізувати суперника і завершити перший матч з розгромним рахунком, зробивши серйозну заявку на другий кубковий матч.

За такого розкладу господарі з перших хвилин пішли у наступ, щоб забити швидкий гол. Гості спокійно стримували натиск і поступово перейшли у наступ, який переріс у забиті м’ячі. На 4-ій хвилині Юрій Савчишин відкрив рахунок у грі. Не пройшло і тридцяти секунд як Сергій Турко подвоїв рахунок. А через хвилину, при розіграші кутового, прострільну передачу Сергія Турка замкнув Володимир Кліш.

Окрилені швидкими голами гості робили швидкі заміни по ходу гри, атакували частіше і ще раз досягли успіху. Другий гол на свій актив записав Юрій Савчишин.

За 5 хвилин до закінчення першого тайму у господарів був реальний шанс, щоб скоротити рахунок. За 6 командних фолів арбітр Анатолій Кірепко призначив дабл-пенальті у ворота гостей. Удар Любомира Гаврилюка парирував воротар гостей Дмитро Харченко.

Через дві хвилини гості провели яскраву атаку і Сергій Турко, після асисту Назара Ожеховського, забив п’ятий м’яч.

Після голу гості дещо сповільнили темп гри, за що були покарані господарями. За хвилину до закінчення першого тайму Микола Микитюк скоротив рахунок. Як виявилося, це був єдиний гол «Мідаса» у цій грі.

Другий тайм, завдяки повноцінним замінам по ходу гри, був за гостями. Господарі явно збавили темп і виглядали повільнішими  і менш активними. Скориставшись таким становищем «Надія -2» грала у відкритий футбол. Знову героєм стає Андрій Заїка, який двічі засмучує воротаря господарів. Через хвилину після цього, Вадим Видихай продемонстрував індивідуальну майстерність, обвів захисника і воротаря і послав шкіряного під поперечину.

Через три хвилини Юрій Савчишин забиває свій третій м’яч у грі, а згодом дубль оформив Вадим Видихай.

Господарі з останніх сил кидаються в атаку, щоб змінити рахунок гри. Вони переходять грати у 5 польових гравців, але гості вдало оборонялися і грали на контратаках. На останніх хвилинах гри вони знову досягали успіху. Після розіграшу штрафного, отримавши відмінний пас від Вадима Видихая, Андрій Заїка забив свій третій м’яч у цій зустрічі.

Господарі цілком деморалізовані і вже змирилися з своєю поразкою.  Але гості грали до останньої секунди і за 20 секунд до завершення гри остаточну крапку ставить Михайло Кисельов.

Ото ж, переконлива перемога гостей з рахунком 12:1, яка дає їм шанс на вихід у наступну стадію кубка.

Кращі гравці : Микола МитюкАндрій Заїка