Гра


7: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Лише двома голами зуміли відзначитися в першій частині принципового протистояння учасники звітного матчу. Кращі гравці суботнього поєдинку, котрі за сумісництвом стали авторами забитих м’ячів Богдан Репецький у номінальних господарів та «античний» Олександр Дудко були не проти схилити шальку терезів успіху на свій бік ще напередодні. Але ціна взяття воріт в другій чвертьфінальній грі зросла на порядок і вимагала від учасників матчу надзусиль, аби отримати перепустку до 1/2-ї Абсолютного чемпіонату Волині сезону 2021/2021.

На 2-й хвилині гри свою інвестицію в перепустку до півфіналу «абсолютки» зробили футзалісти Луцького району. Активний Дмитро Стець відпасував на Сергія Колюка і рахунок 1:0 окреслив мінімальну перевагу господарів майданчика.

Лучани у відповідь провели кілька небезпечних випадів, але на 8-й хвилині, ще до того як на лаві запасних «волошкових» з’явився засновник «античного» клубу Сергій Колюк зробив дубль і вагомо зменшив шанси «Мідасу-2» на прохід в наступний етап «абсолютки».

Другий тайм команди розпочали за рахунку 2:0, що вимагало від лучан рішучих дій в боротьбі за головний титул. Тому, коли з перших хвилин другої половини гри на господарській частині майданчику СК «Арена Спорт» дедалі частіше став з’являтися у якості п’ятого польового голкіпер лучан. Це суттєво додало гостроти наступу «волошкових». Але в азарті бажання відновити паритет воротар номінальних гостей помилився і отримав м’яч за комірець – 3:0. В гольовому епізоді відзначився Дмитро Стець. А за дві хвилини стався хет-трик, автором якого став Сергій Колюк, а перевага за сумою двобою зросла до чотирьох пунктів, що вкрай ускладнило завдання щодо відновлення інтриги.

Лише на 20-й хвилині лучанин Роман Голян подарував мізерний шанс «волошковим» на позитивний підсумок, але час зрадницьки збігав. А тут ще за дві хвилини до фінального свистка Богдан Репецький влучно пробив з правого флангу атаки – 5:1.

 «Мідас» остаточно забув про захист і протягом кількох десятків секунда стараннями автора дублю Романа Голяна та Олександра Грицюка рахунок став 5:3. Але на завершення ігрового часу Ігор Колюк та Богдан Репецький встигли вписати свої імена в ігровий протокол, що засвідчив перемогу ФК «Кременець» з рахунком 7:3. На переможця чвертьфіналу в наступному раунді чекає двобій з «батюшками», а в другій півфінальній парі зіграють АСК «Забороль» та «Переможна варта».

Кращі гравці: Сергій Кулюк – Роман Голян