Гра


2: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Це була зустріч команд , які за підсумками Регулярного чемпіонату зайняли перше та восьме місця відповідно, тож саме хлопці з об'єднаної команди сіл Журавники та Сільце бувшого Горохівського району були фаворитами цього двобою. Тим більше що саме вони в першій грі здобули впевнену перемогу у чотири м'ячі, і з великим оптимізмом виходили на цю зустріч.
 Завдання у воротнівчан на цей поєдинок було надскладним, та всеж команда прагнула дати справжній бій переможцю Шостої ліги у Регулярному чемпіонаті.
 Поєдинок розпочався за територіальної переваги "гандикапівців" , які більше володіли  та контролювали м'яч, створюючи достатню кількість небезпечних моментів. Але надійно діяв захист та воротар команди- опонента, так що забитих м'ячів у дебюті гри глядачі так і не побачили. Та всеж під кінець тайму фаворити змогли таки "розмочити" ворота суперника. Автором м'яча став Антон Калитка, і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних господарів.
 Початок другої половини став точним відзеркаленням першої- територіальна та  ігрова перевага "Гандикапу" , також надійна гра у захисті "ФК Воротнів" , яка не давала помінятись цифрам на табло.
 Всередині тайму воротнівчанин Павло Кислюк робить дубль, і гра набирає інших цікавих обертів, де правда шанси у команди на перемогу за підсумками двох матчів залишилися всеж дуже примарними. Та  у цьому випадку гра була ділом принципу , де звичайно дуже престижно обіграти  Чемпіона "регулярки".
 Під кінець гри "гандикапівець" Володимир Ярема зрівнює рахунок у грі на що практично одразу відповідає Кислюк Дмитро. Та за підсумком двоматчевого протистояння саме горохівчани виходять у півфінал змагань за звання Чемпіона "абсолютки".
Кращі гравці:  Володимир Ярема -  Павло Кислюк