Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Лисиця Назарій




Про гру:

Спостерігаючи за передматчевою розминкою команд, важко було сказати, що якась із них виграла перший поєдинок з різницею у три м’ячі. Настільки налаштовані та сконцентровані були обидва колективи. І це не могло не радувати око середньостатистичного вболівальника, гра обіцяла бути гарячою.

«Духче» у зв’язку з поразкою розпочало активніше у нападі та агресивніше в обороні. В господарів знову простежувалась наявність двох чітко виражених «вожаків», - Дмитро Перванчук  надійно «цементував» оборону «камазівців», а Олег Юрчук був джерелом ледь не всього креативу попереду.

Проте, відзначитись вдалося їхнім суперникам. За гру рукою у власному карному майданчику у ворота господарів було призначено 6-метровий удар. Вадим Мойсеєв холоднокровно реалізував «вирок» арбітрів та подарував своїм вболівальникам надію на вихід до наступного раунду. Але «Камаз-Агро» був проти, оформивши один з найшвидших «камбеків» у цьогорічному чемпіонаті. Навіть менше ніж 30 секунд знадобилось господарям аби відновити паритет, Олександр Дубець зрівняв рахунок ефектним ударом.

Як не намагалися гравці гостей переламати хід двоматчевого протистояння і, навіть, залучаючи п’ятого польового гравця, та все ж команді з Острожця, що називається «на класі» вдалося довести гру до логічного завершення, ба більше, навіть «підловити» суперника на помилці на останній хвилині матчу. 2:1, господарі крокують далі.

Кращі гравці: Олександр Дубець – Вади Мойсеєв