Гра


7: 0

Удари по воротах:

31
:
9

Удари у рамку воріт:

17
:
2

Сейви:

1
:
7

Фоли:

3
:
4

Хомич/Попко




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Кунаков




Про гру:

Як відомо, кубкові поєдинки зазвичай виходять значно цікавіші та драматичніші, ніж матчі регулярного чемпіонату та частенько приносять вельми несподівані результати. Вже у цьому розіграші Кубку Волині «Кураж», який надзвичайно слабко виступив у чемпіонаті (хоча й мав на те об’єктивні причини) в 1/8 сенсаційно вибив з боротьби за кубок «Респект». Так, бронзового призера регулярки. Тому, любителі сенсацій покладали певні надії на цю зустріч. Та, на жаль, марно. З перших секунд любартівці міцно заволоділи ініціативою, завертіли мереживо комбінацій навколо воріт Максима Франчука та постійно обстрілювали рамку з будь-якої відстані. Тому й не дивно, що «одиничка» на табло загорілася вже на 2-й хвилині – Дмитро Романюк першим встиг на добивання. «Кураж» намагався грати на контратаках, але виходило не дуже. Не вистачало швидкості і захисники «Любарта» встигали наздоганяти гравців гостей до того, як ті виходили на ударні позиції. На 6-й хвилині Владислав Кузнєчіков потужним діагональним ударом поцілив у дальній кут воріт Максима Франчука, а ще за 3 хвилини Антон Дригульський довів перевагу своєї команди до 3:0.
Другий тайм за таких розкладів перетворився на формальність. «Кураж» намагався забити хоча б гол престижу і в кількох епізодах був дуже близьким до цього, але Василь Семенюк діяв надійно, а одного разу господарів виручила стійка. «Любарт» же продовжував отримувати насолоду від улюбленої справи і до фінальної сирени голи на свій бомбардирський рахунок встигли записати Владислав Сизик, Владислав Кузнєчіков, Назар Сеник та Максим Матвійчук.
Отож, «Любарт» впевнено проходить до півфіналу Кубку Волині, де може зустрітися з луцьким «Моджо» або кимось з хорівських колективів.
Кращі гравці: Владислав Кузнєчіков – Юрій Борецький