Гра


5: 0

Удари по воротах:

28
:
13

Удари у рамку воріт:

14
:
4

Сейви:

1
:
4

Фоли:

2
:
1

Хомич/Попко




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

Через початок бойових дій наприкінці лютого учасники луцького дербі сім місяців чекали очного протистояння в рамках другого за рангом Кубку АМФВ. Ще на початку лютого в 1/8-й фіналу «КроШу» в принциповому поєдинку з місцевим «Олімпом» перемогли 3:1, а християнський колектив став автором мабуть найгучнішої сенсації, перегравши в стартовій грі турніру потужний «Кум і Ко» з рахунком 8:0.
Четверта команда Другої ліги з передостанньою Першого дивізіону – дистанція всього у чотири сходинки, свідомо мала нівелювати різницю у класі. Тим більше, що кубковий характер матчів безліч разів підтверджував фабулу принциповості в турнірних протистояннях за престижний трофей.
До звітної зустрічі суперники встигли випробувати майданчик ОДЮСШ, але без переможного досвіду. Господарі поступилися в «абсолютному» двобої «Атлетіку», а ХФК програв першу зустріч двораундового протистояння за втішний трофей «Cake Cup» землякам з «Олімпу» 2:5. Отже, 1 жовтня у суботу один із суперників гарантовано мав відчути смак перемоги, а другий продовжити безвиграшну серію.
Після стартового свитка рефері суперники без розвідки пішли у наступ, концентруючи основні зусилля на атакуючих діях. Щоправда, конструктивізму виконавцям дещо не вистачало і більшість епізодів завершувалася блокуванням ударів з дальньої та середньої дистанцій. Лише наприкінці тайму гравці «КроШу» зуміли кілька разів організувати заходи у карний майданчик номінальних гостей і на 11-й хвилині Денис Карпюк таки проштовхнув м’яч у сітку, підбивши підсумок першого тайму – 1:0.
Після відпочинку «Фіміам» спробував за рахунок активних дій відновити паритет, але ближче до середини другого тайму двічі наразвися на контр випади суперника. Спочатку Павло Балас від середини майданчика втік на побачення з нештатиним голкіпером ХФК та подвоїв рахунок, а згодом Назарій Стебельський точним ударом збільшив перевагу «волошкових» до комфортних 3:0.
Після цієї події Андрій Ойович з’явився на майданчику в манішці, аби спробувати переломити хід поєдинку за рахунок гри з п’ятим польовим. Цей тактичний хід гольових дивідендів гостям не приніс, а суперники за 10 секунд до фінального остаточно зняли питання щодо переможця чвертьфінальної зустрічі, коли дубль оформив Денис Карпюк. А ще через 10 секунд Роман Павловей встановив підсумковий переможний результат для господарів 5:0.
Кращі гравці: Павло Балас – Андрій Ойович