Гра


1: 2

Удари по воротах:

17
:
20

Удари у рамку воріт:

6
:
6

Сейви:

3
:
4

Фоли:

2
:
7

Хомич/Попко




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Кунаков




Про гру:

Команди цього сезону видали фантастичний матч у регулярці, по черзі ведучи в рахунку, в якому «Надія» святкувала перемогу завдяки голу Сергія Шафранського на останніх секундах. Тож динамівці будь що прагнули взяти реванш за цю прикру поразку. Але помилка в дебюті одразу поставила їх у положення наздоганяючих – Назар Цюпка загублений захисниками біля самих воріт встиг вдало підставити ногу під силовий простріл. «Динамо» дещо розгубилося і гості провели ще кілька небезпечних атак, проте Дмитро Роюк діяв ефектно і надійно і не дозволив супернику збільшити перевагу в рахунку. Ближче до середини тайму господарі заспокоїлися, вирівняли гру і потрохи почали турбувати Ігора Пунду. І перед перервою їм вдалося зрівняти рахунок – класна комбінація завершилася потужним пострілом Олександра Мосіюка під саму стійку. Проте, відповідь хорівців була миттєвою. Гості розіграли не менш класну комбінацію, розтягнули захисників і вивели на удар Миколу Лещишина, а той поцілив у самісіньку «дев’ятку» воріт «Динамо».
У другому таймі господарі діяли активніше, а «Надія» грала «по рахунку». Що менше часу лишалося до фінальної сирени, тим гарячіше ставало біля воріт Ігора Пунди. Та динамівцям фатально не щастило, м’яч вперто відмовлявся йти у ворота, хоча моментів для цього господарі створили більше, ніж достатньо. Досвідчений голкіпер «Надії» потягнув усе можливе й неможливе і втримав для свого колективу мінімальну перевагу.
Таким чином, хорівці потрапляють до стадії півфіналу, а можливими суперниками будуть луцькі «Любарт-2» та «Моджо» або земляки з МФК «Хорів».
Кращі гравці: Олександр Мосіюк – Микола Лещишин.