Гра


1/4

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
1: 3

Удари по воротах:

21
:
24

Удари у рамку воріт:

5
:
11

Сейви:

8
:
4

Фоли:

5
:
9

Мищук Анатолій Богданович, Хомич Анатолій Анатолійович, Мищук Нестор Анатолійович



https://vk.com/album-30257847_243461575

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р.,




Про гру:

У цих команд з Четвертої ліги були свої стосунки: саме «Юність» застрибнула на перше місце Регулярного чемпіонату після несподіваного демаршу «Забіяки» у поєдинку проти «Бережанки» в останньому турі. Тож представники відомого у Луцьку ковбасного бренду воліли реабілітуватися за нещодавню невдачу. Втім, перше слово було за їх суперниками: після сейва голкіпера добив м’яч у сітку воріт «Забіяки» Петро Старушкевич.

         А от далі у підопічних Сергія Вишневського не пішло: десь виправдовуючи свою назву жорсткою, на грані фолу, грою, десь досвідом, якого не вистачало суперникам, «забіяки» взяли своє. Спочатку потужним вистрілом з-за меж карної зони не залишив шансів голкіперу «Юності» Дмитро Стоянович. Вже за хвилину він же викотив на порожні ворота Олександру Панасюку. А під завісу тайму той-таки Стоянович відзначився вдалим сольним проходом, під час якого на замаху обіграв декількох опонентів та влучно пробив повз голкіпера.

         Як виявилось, один з лідерів «Забіяки» ще у першому таймі сформував підсумковий рахунок зустрічі. Бажання гравцям «Юності» вистачало, а от реалізація у вирішальний момент підводила. До того ж, і пропустити ще хлопці з Млинова також могли. Тому, гравці «Забіяки» отримують своєрідну сатисфакцію за не виграну регулярну першість Четвертої ліги.