Гра


2: 6

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Га розпочалася без розвідки. Господарі не стали хлопчиками для биття перед іменитим суперником і вже на 20 секунді небезпечно пробили по воротах Сергія Подопригори. Але воротар гостей завадив шкіряному потрапити у сітку воріт.
Гості не спішать атакувати і подовгу розігруючи м’яч, закркручують голови супернику, щоб реалізувати моменти до вірного.
Господарі чітко діють в обороні, не даючи Тарасу Кабанову зіграти на п’ятачку. Надійно грає воротар Михайло Бачинський.
Та все ж, на 5-й хвилині, захист не зміг протистояти Тарасу Кабанову, який майстерно, прикривши корпусом м’яч, на розвороті, з під ноги захисника пробиває повз воротаря. Рахунок у матчі відкрито.
Після забитого голу гості активізувалися. Небезпечно пробивавав Ігор Назарук з дальніх дистанцій, але воротар був непробивним.
Господарі гостро контратакують суперника, але їм бракує точності у вирішальний момент. Надійно грає лінія захисту.
В одному з епізодів, перехопивши м’яч біля свого карного майданчика, Олександр Христюк втік від опікуна і сам на сам з воротарем зрівняв рахунок.
Гості не чекали такого перебігу подій і почали міняти стиль гри. За три хвилини до закінчення тайму Тарас Кабанов у своєму стилі, використовуючи корпус і досвід, точно працює на п’ятачку і виводить Володимирівку вперед.
Господарі не здаються і прагнуть до завершення тайму зрівняти рахунок. Та підбір гравців, досвід і клас вкотре беруть своє. Індивідуальну майстерність демонструє Андрій Сомик і Олександр Антонюк. Саме останній, за 20 секунд до закінчення тайму, забиває третій гол у «роздягалку» в ворота господарів влучним ударом зі штрафного у «дев’ятку».
Другу половину зустрічі активно розпочали господарі, які будь-що прагнули змінити результат гри. Але вони не можуть гідно протистояти досвідченим суперникам, які повністю контролювали дії господарів, заплутуючи їх комбінаційною грою як в атаці, так і чітким захистом.
На 14-й хвилині хет-трик у виконанні Тараса Кабанова. На 18-й хвилині грубо зіграно в штрафному майданчику проти Михайла Сомика і він чітко реалізовує 6-ти метровий.
Після пропущеного м’яча гра стала ще цікавішою. Остання хвилина стала результативною для обох команд. Спочатку триходівка Сомик – Главацький – Чемерис завершилася взяттям воріт господарів. А через кілька секунд по тому, в одній з контратак, ефектним ударом з носка з дальньої дистанції відзначився капітан господарів Михайло Бачинський.
У підсумку 6:2 на користь Волидимирівки, яка продовжує переможну ходу кубкових протистоянь.

Кращі гравці: Михайло Бачинський – Тарас Кабано