Гра


1: 0

Удари по воротах:

22
:
18

Удари у рамку воріт:

9
:
7

Сейви:

7
:
8

Фоли:

9
:
5

Клімук Юрій Васильович, Літвінчук Леонід Васильович, Кузьмич Ярослав Іванович



https://vk.com/album-30257847_243464650

Хронометрист / Делегат:

Орлов В., Голоскоков С.




Про гру:

«Забіяка» доклала чимало зусиль, аби потрапити до фіналів плей-офф, подолавши у трьохраундовому протистоянні непоступливий «Лучеськ». А суперник, який впевнено переміг у «регулярці» Четвертої ліги, не мав особливих проблем і на перших етапах плей-офф. Протистояння колективів, котрі мріють наступного сезону підвищитися у класі, викликало інтерес у футзального бомонду і на трибунах СК «Арена Спорт» жваво обговорювалися перспективи суперників в очному поєдинку до двох перемог.

З перших хвилин гри важко було надати перевагу комусь із суперників. Обидві команди знали що робити на майданчику і всю ставку робили на атаку. Спочатку це краще виходило у «Забіяки», яка мала моменти для взяття воріт і більше володіла м’ячем. Млинівці відповідали гострими випадами, але кіпер господарів Ігор Манілов помилок не припускався, як і його візаві Іван Присяжнюк, за якого в одному із моментів зіграла поперечина. На табло продовжували горіти «нулі» і за сухого рахунку команди пішли на відпочинок.

По перерві справи пішли веселіше і вже першим почала грати «Юність». Особливо спекотно стало, коли за другу жовту картку майданчик покинув один із лідерів червоно-білих Олександр Блажиєвський. Проте дивідендів із гри в більшості гості не отримали. Більше того, коли склади вирівнялися влучний та потужний постріл вдався «забіячнику» Вадиму Носалюку.

Грати лишалося недовго і емоції завирували із новими силами. «Юність» пішла у наступ з голкіпером, проте глядачі голів більше не побачили. Мінімальна перемога автоматично зробила «Забіяку» фаворитом протистояння, але в неділю «м’ясникам» не зможе допомогти Олександр Блажиєвський.