Гра


9: 5

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

До півфінальної стадії кубкових баталій «Надія» пробилася після двох перемог над ФК «Рятівник» (5:0) і «Динамо» (2:1). Гості в 1/8, лише за серією пенальті перемогли «Агромат», а в чвертьфіналі переконливо в суху обіграли «Вакар-Ковель» (5:0).
Гра розпочалася без розвідки у швидкому темпі. Більше з м’ячем «Надія». Гості, стримуючи натиск господарів небезпечно контратакували, виводячи на ударну позицію Ігоря Шевельова. Саме він, пройшовши лівим краєм, потужним ударом в дальній кут відкрив рахунок гри.
Господарів це не знітило і вони йшли на штурм, щоб відігратися. Небезпеку воротам неодноразово створював Назар Цюпка, проте йому бракує точності.
Зловивши суперника на контратаці, Ігор Шевельов пройшов лівим краєм і подвоїв рахунок.
Господарі нарощують темп і після сильного удару Назара Цюпки, м’яч рикошетом від Віктора Пронцевича влітає у ворота. Окрилені успіхом Хорівці знову в атаці. Стовідсотковий момент не реалізовує Віталій Патуляк, воротар гостей в останній момент кінчиками пальців змінює рух шкіряного повз ворота. Ще один момент не реалізовує Назар Цюпка.
І все ж, тиск «Надії» приносить успіх, Юрій Хавер чітким пасом асистує Василю Денису і він зрівнює рахунок. За кілька хвилин Назар Цюпка після пасу Володимира Лаби, виводить господарів вперед. А через хвилину знову чітко асистує Володимир Лаба і Віталій Патуляк забиває четвертий гол.
Після голу господарі знизили темп гри, чим скористалося «MOJO». Останні хвилини Ігор Шевельов ще двічі міг змінити рахунок, але першого разу пробив повз ворота, а в другому епізоді чітко зіграв Ігор Пунда.
З перших хвилин другого тайму «Надія» йде на штурм і на 25 секунді другого тайму Назар Цюпка робить гострий пас на Володимира Лабу і рахунок стає 5:2.
«MOJO» грає без замін і для відпочинку використовує кожну зупинку в грі. В то й час господарі не знижували темпу гри і Кузик Андрій в одній з контратак збільшив рахунок.
Гості шукали шляхи до воріт суперника і Ігор Шевельов, втретє дальнім ударом, засмучує Ігоря Пунду.
«Надія» грає в п’ять польових гравців і така тактика приносить успіх. Віталій Патоляк холоднокровно отримав м’яч на «п’ятачку» і між ніг захисника і воротаря забиває п’ятою гол-красень. Господарі продовжували грати в п’ять польових, а «MOJO» від оборони. І в одному з епізодів, скориставшись неузгодженістю та меншістю захисників Володимир Лаба після пасу Віталія Патуляка відзначається голом. А за хвилину Назар Цюпка прострілив вздовш лінії воріт і Ігор Пунда забиває дев’ятий гол.
Господарі після забитого голу знизили темп і були покарані. В останні дві хвилини гри гості двічі покарали «Надію», скоротивши рахунок. Голи забили Віталій Шафранюк та Ігор Шевельов. За 30 секунд до закінчення гри Ігор Шевельов міг ще раз скоротити рахунок гри після сильно пробитого штрафного, але Ігор Пунда відбив м’яч.
Ото ж переконлива перемога господарів 9:5 і вони у фіналі Кубка Волині.

Кращі гравці: Володимир Лаба - Ігор Шевельов