Гра


52: 24

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Кубковий шлях господарів розпочався з перемоги у «футбольній лотереї» у поєдинку з ЛТСМ, а в чвертьфіналі з мінімальним рахунком здолавши Луцьких хлібопекарів.
«Любарт» в 1/8 насухо познущався над «Куражем», а в чвертьфіналі з мінімальною перевагою здолав Вуд Еко Буд з Олики.
Гра стала окрасою ігрового дня. За оцінками глядачів та експертів, гра була б гідною фіналу.
Обидві команди добре знайомі з стилем гри суперника, тому почали без розвідки у високому темпі.
Хорівчани першими пробили по воротах князів, але не точно. «Любарт» грає позиційно чітко без помилок, не даючи контратакувати супернику. Небезпечно діяли на вістрі атаки Дмитро Романюк і Владислав Кузнєчиков.
На 3-й хвилині одна з атак князів приносить їм успіх. Максим Матвійчук пасує на Владислава Сизика і рахунок відкрито.
Господарі грають без замін, а гості роблять часті заміни, підтримуючи високий темп гри. Хорівчани чітко оборонялися і грали від оборони. В одній з атак вони зрівняли рахунок. Віктор Чудля хльостким ударом повз захисника пробив ворота князів. Через хвилину він знову втратив шанс відзначитися вдруге.
«Любарт» продовжував володіти ініціативою і створювати небезпеку біля воріт Юрія Свинарчука, який цього дня став для князів непробивним. Під його вмілим керівництвом чітко будували оборону захисники.
Максим Матвійчук гостро атакував по лівому краю, Владислав Сизик, Дмитро Романюк дальніми потужними ударами перевіряли на міць воротаря.
Кінцівка стала фантастично напруженою у виконанні обох команд. За 45 секунд до завершення першого тайму Віктор Чудля робить «дубль» своїм голам, а через 10 секунд по тому, князі, після розіграшу в центрі поля, зрівняли рахунок. Дмитро Романюк дав точний пас між захисників на Максима Матвійчука і гол у «роздягалку».
У другому таймі глядачі побачили відкритий футбол у виконанні обох команд. «Любарт» атакував, а «Хорів» чітко діяв від оборони.
Творив чудеса у «рамці» Юрій Свинарчук, який стояв на перешкоді від точних ударів Антона Дригульського, Владислава Сизика, Назара Сеника. Найбільш небезпечний момент створив Владислав Кузнєчиков, але воротар, за рахунок досвіду, чудом реагує на удар.
Князі кінцівку гри перетворили на справжній штурм воріт суперника задля того, щоб вирвати перемогу.
За 15 секунд до закінчення гри, в одній з контратак господарі могли переломити хід гри, але Михайло Трофімчук не зміг переграти Василя Семенюка.
Втримавши навалу «Любарта», господарі довели рахунок до нічийного, перевівши його у «футбольну лотерею», яка і визначила чергового фіналіста, на якого очікувала після першої півфінальної гри команда «Надія» Хорів.
В останньому ударі серії пенальті, який пробивав Антон Дригульський, чітко зіграв Юрій Свинарчук і парирував м’яч. Перемога в «лотерею» з рахунком 5:4 вивела команду МФК з Хорова у фінальну частину Кубка Волині, де їм протистоятиме «Надія» Хорів.

Кращі гравці: Юрій Свинарчук - Владислав Сизик