Гра


3: 6

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Сусіди за підсумковою турнірною таблицею «регулярки» Шостої ліги - восьма та сьома команди зійшлися у півфінальній зустрічі за Кубок Старту, що розпочався з ранку 8 жовтня в ОДЮСШ. На шляху до 1/2-ї ФК «Воротнів» в стартовій грі турніру впевнено переміг ФК «Рать», а минулих вихідних в СК ВНУ не без нервів зумів пройти «Сенкевичівку» 3:2. А ФК «Ветеран» свого часу розібрався з «Переможною вартою» 3:0, а в чвертьфіналі не дочекався на гру ФК «Несвіч» і за рахунок технічної перемоги пройшов у наступний раунд змагань.
Колектив Підгаєцької ОТГ із своїм суперником вже зустрічався у Регулярній першості в рамках 3-го туру. Мінімальну перемогу тоді, ще 4 грудня, здобули футзалісти із Струмівки – 3:2. І ось, спортивна доля знову звела опонентів за крок до фіналу.
Відлік забитим голам на 2-й хвилині матчу розпочав автогол у ворота лучан, що спонукало «Ветеран» до активних дій у наступі. Мабуть не варто перераховувати всі гострі моменти, котрих було удосталь біля воріт номінальних господарів, адже до 10-ї хвилини голкіпер та захист ФК «Воротнів» працювали без збоїв. Проте, черговим гольовим шансом команди із Струмівки, виправившись за прикрий автогол, скористався Роман Шандрук, якому вдалося поцілити у верхній кут – 1:1. Такий рахунок став підсумком першої половини кубкового протистояння.
Після відпочинку темп гри дещо збільшився і було видно, що претенденти на титул володарів Кубку Старту намагаються за рахунок гострих випадів схилити шальку терезів успіху на свій бік. Після обміну уколами разючу атаку номінальних господарів майданчика влучним ударом завершив Юрій Чайка 2:1. Відповідь не забарилася і на 17-й хвилині другий асист Артура Волошина перетворився в дубль Романа Шандрука і рахунок знову став нічийним 2:2.
Роль диригента настільки сподобалася Артуру Волишину, що на 21-й хвилині він став автором ще двох гольових передач. Спочатку на п’ятачку розторопнішим за всіх виявився Сергій Войтович, а за мить хеттрик оформив кращий гравець матчу Роман Шандрук, красиво замкнувши дальню стійку.
На такі здобутки суперника за гри з п’ятим польовим Юрій Чайка відповів точним ударом низом у дальній кут, скоротивши відставання у рахунку до мінімуму. Проте «ветерани» швидко зробили гандикап у три пункти стараннями Романа Фальфушинського та його тезки Романа Миколайчука – 3:6.
Під кінець матчу ФК «Воротнів» заставив суперника набрати критичну кількість фолів, але спроба Юрія Чайки з дабл-пенальті та Івана Шведа виявилися невдалими. Таким чином у фіналі Кубку Старту зустрінуться «Ветеран» Струмівка та луцький «Мідас-2».
Кращі гравці: Юрій Чайка – Роман Шандрук