Гра


6: 0

Про гру:

 

Програму матчів групи «С» після обіду в суботу 5 листопада відкривав поєдинок вищолігового «Куража» з командою «Мотор», яка в сезоні 2022/2023 в ювілейному 15-му чемпіонаті Волині застовпила за собою місце в 4-му дивізіоні.

Луцьке дербі розпочалося жваво і глядачам на трибуні СК ВНУ нудьгувати не доводилося. Суперники з бажанням йшли у наступ і в першій третині гри на майданчику точилася рівна гра з рівною кількістю моментів біля обох воріт. Проте поступово клас «россо-нері» почав вдаватися в знаки і молодому голкіперу заводського колективу Олегу Ворону дедалі частіше доводилося вступати у гру. Але старань  воротаря невистачило на 6-й хвилині, коли Богдан Гладун таки зумів проштовхнути м’яч у сітку.

Після пропущеного голу спроба «мотористів» збентежити опонентів підключеннями кіпера до атак видалася невдалою. Господарі впевнено контролювали хід поєдинку, а на 9-й хвилині Богдан Гладун вдало пробив у верхній кут воріт, оформивши дубль. На табло запалали цифри 2:0.

Гра гостей з п’ятим польовим гравцем особливих дивідендів «чорним» не приносила, а всі спроби вразити порожні ворота «Мотора» після перехоплень у виконанні двійників «Мілану» також виявилися  марними. Рахунок до перерви залишився незмінним.

Після відновлення ігрового процесу характер гри не змінився. Опоненти отримували задоволення від атакувальних дій та давали можливість голкіперам продемонструвати власну майстерність. Роботи стражам воріт вистачало, але м’яч вперто не хотів влучати в рамку. Лише на 19-й хвилині «селект» затріпотів у сітці «Мотора», коли досвідчений капітан господарів Владислав Гладун майстерно пробив у дальній кут низом з правого флангу атаки. А менше ніж за хвилину рахунок став 4:0, адже Владислав Дячук на 100% скористався гольовим моментом.

З переможцем поєдинку стало все зрозумілим. На 23-й хвилині два швидкі випади завершилися черговими взяттями воріт. Другий дубль у матчі записав на власний рахунок керманич «россо-нері» Владислав Гладун, а згодом Антон Березовський встановив остаточний рахунок «ярмаркового» матчу – 6:0.

Кращі гравці: Владислав Гладун - Мирослав Ващук