Гра


6: 0

Про гру:

 

В групі «D» на FC «Respect-3» чекало суворе випробування досвідченим колективом «Динамо», який минулого сезону в Суперлізі попосував чимало крові лідерам обласного футзалу. Дебютанти 15-го ювілейного чемпіонату навіть хвилину не зуміли протримати свої ворота недоторканними в луцькому дербі, адже  Володимир Чайка перший гольовий момент зумів перетворити в цифри 1:0 на табло СК ВНУ.

Прикрасою матчу міг стати ігровий епізод ближче до середини тайму, коли Ігор Блажиєвський п’ятою переправляв м’яч у рамку, але «селект» пролетів повз стійку. Щоправда, за кілька миттєвостей екс-гравець луцьких «кумів» вже без шансів для суперника завершив академічну комбінацію партнерів і рахунок став 2:0.

«Поважні» шукали свої шанси в наступі, але більшу частину ігрового часу боронили власні ворота. Але на 12-й хвилині ніхто не зміг завадити Олександру Мосіюку встановити підсумок першого тайму – 3:0.

Після відпочинку найближчий резерв FC «Respect» разом із досвідченим Андрієм Тучкевичем спробував нав’язати динамівцям свою гру. Проте, суперник помилок не припускався та збавляти темп не збирався. На 16-й хвилині Володимир Чайка оформив дубль, більш вдало зігравши п’ятою ніж Ігор Блажиєвський в першому таймі. Питання щодо переможця зустрічі на 17-й хвилині остаточно зняв Олександр Курінок,  який ще зранку на стадіоні імені Завацького проводив тренування з юними футболістами ФК «Волинь».

За рахунку 5:0 «Динамо» на куражі намагалося перевершити результат «Куража», даруйте за тавтологію, який в попередньому матчі в групі «С» обіграв «Мотор» 6:0. Моментів було чимало біля воріт досвідченого Андрія Ткачука, але у шостий раз «помаранчевий» опинився в сітці лише за півтори хвилини до сирени, коли невгамовний Володимир Чайка оформив хет-трик. На більше фаворита  не вистачило, але перший крок до перемоги у відбірній групі було зроблено.

Кращі гравці: Володимир Чайка – Юрій Корнієнко