Гра


6: 4

Про гру:

 

Колективи видали чи не найзмістовніший поєдинок на цьогорічній «Ярмарці футзалу». АСК «Забороль» на рівних протистояв суперліговому «Динамо» і лише досвід дозволив номінальним господарям вирвати перемогу у цій зустрічі. Динамівці розпочали дуже потужно і вже на 2-й хвилині Володимир Чайка відкрив рахунок, проте гості потрохи оговтались, вирівняли гру і почали в свою чергу загрожувати воротам Максима Франчука. А згодом і відігралися завдяки голу Сергія Березюка. Більше того, поки господарі приходили до тями, Вадим Симонович вивів заборольців вперед. «Динамо» помчало відігруватись, проте гості вперто трималися, Віталій Романюк видавав сейв за сейвом і на відпочинок команди пішли за рахунку 2:1 на користь АСК «Забороль».

Цей рахунок протримався до середини другого тайму, втім динамівцям таки вдалося проломити захисні редути суперників і протягом хвилини Володимир Чайка та Олександр Курінов перевернули рахунок на користь своєї команди. Тепер настала черга заборольців йти на штурм і у заключній частині матчу колективи видали яскравий відкритий футзал з численними голами в одні і в другі ворота. Фінальна сирена зупинила цей голепад за рахунку 6:4 на користь «Динамо».

Отож, АСК «Забороль» посідає друге місце в групі і продовжить виступи у Вищій лізі «Ярмарки футзалу», а більш досвідчені динамівці поборються за головний трофей.

Кращі гравці: Володимир Чайка - Михайло Устяк