Гра


11: 6

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Заключна гра Першої ліги Ярмарки футзалу у якій зустрічались «Industrial West» та «Гірка Полонка»  подарувала масу емоцій та була багатою на голи. Перші атаки «індустріалів» відразу принесли результат і уже на третій хвилині матчу на табло світили впевнені 2:0. З чим були не згодні їхні опоненти із Луцького району та в наступних двох атаках зрівняли рахунок. 

Хлопці які представляли команду «Industrial West»  являли собою старих знайомих які пограли в одному колективі або один проти одного та діяли впевнено та злагоджено диктуючи умови поєдинку. А молодняку з «гірки» залишалось контратакувати та пильно діяти у захисті, з останнім не завжди справлялись. На перерву колективи пішли за рахунку 6:3.

Трішки перепочивши «західняки» продовжили свою «темну справу» біля воріт жовто-чорних. На заключні хвилини матчу на паркеті  з’явилась єдина, серед учасників турніру, представниця прекрасної половини людства та зайняла місце у рамці «Гіркої Полонки». Роботи у Яни було хоч відбавляй, виконавши парочку добротних сейвів, яким позаздрили б «колеги по авторському цеху», адже партнери по команді були фізично виснажені та втратили концентрацію, все-таки пропустила парочку голів. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу «Industrial West» та команди втомлені, але щасливі пішли на заслужений відпочинок.