Гра


3: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

У стартовому матчі Вищої ліги Ярмарки футзалу судилось зустрілись колективам «Атлетік» із Млинова та «АСК Забороль». Довго на перший гол чекати не довелось. Олег Войтюк на 15 секунді запалив одиничку на табло навпроти свої команди. Це був наче холодний душ для наших сусідів із Рівненської області. Тотальний пресинг біля воріт агрономів змусив захист помилитись, Олександр Миронюк обікравши суперника разючим ударом «прошив» кіпера та зрівняв рахунок. Після цього обидві команди стали грати обережніше.

Ініціатива не трималась у ногах жодної з команд. Варто відмітити чудову командну гру підопічних Віктора Вороб’я проти індивідуальної майстерності млинівських гравців. Життя складається з дрібниць, так само і у футзалі. Здавалось дрібний та не потрібний фол біля свого карного майданчика гравця «АСК» призвів до голу у власні ворота, відзначився Олександр Халик, який потужним ударом поцілив під поперечку.

Єдиною перевагою заборольчан, попри коротку лавку запасних, була присутність у воротах представника всім відомого супергероя із коміксу Marvel – Залізної Людини, тому що прийняти таку кількість ударів на своє тіло, а особливо голову, під силу лише супергерою.

Крапку у матчі та збільшивши гандикап у два м’ячі, влучним ударом вписав своє ім’я у протокол матчу Камець Владислав.   Не реалізувавши низку гострих моментів на двох, матч завершився перемогою зелено-білих.