Гра


5: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Трішки на розкачку потрібно було обом колективам, які старались обережно починати атаки. Перший по-справжньому момент біля воріт Угринова змайстрували власні ж захисники, яку змарнував Олег  Мартин не поціливши у вільний кут воріт з близької відстані. Через декілька миттєвостей все той же Олег Мартин зумів проштовхнути «кулястого» повз захисників та голкіпера, здавалось що гол неминучий і Кардаш Михайло – почесний талісман команди «Олімп» вже скочив на ноги, але в останній момент голкіпер врятував свої ворота зафіксувавши м’яч на лінії.

Напрочуд Юрій Мережа зумів скористатись непорозумінням «античників» та пробив повз голкіпера відкривши рахунок. Чергова атака угринівців та вдало розіграний аут, біля воріт Романа Олексійчука, подвоїв рахунок у матчі 2:0. Саме з таким рахунком колективи пішли на перерву, де мали обдумати подальші свої дії, а думати було про що.

Жваво розпочавши другу половину зустрічі підопічні Валерія Івахненка заставили «попотіти» голкіпера зелено-чорних. М’яч по зрадницьки не йшов у ворота і знову на останньому рубежі Гуменюк Владислав на самісінькій лінії  зафіксував «снаряд». 

Висновок - олімпійці не домовились із своєю ж богинею - Фортуною. Помітною також була відсутність новачків - родинної зв’язки Гараганів. Чергові помилки червоно-чорних біля власних воріт призвели до голів і розгромного рахунку 4:0. Розмочити рахунок вдалось Юрію Франку, який вдало завершив атаку партнерів. Фінальний свисток зафіксував перемогу команди  «Волинь Угринів» 5:1.