Гра


7: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Черговий матч-екзамен на паркеті СК ВНУ чекав на «Олімп». На цей раз суперником був «Атлетік» Млинів. Не встигли «олімпійці» і моргнути, як юнаки із Млинова закрутили їм голову швидким переміщенням «кулястого» та своїми багатоходівками. Початок заклав Назар Цап, який по класиці жанру замкнув «дальню» і тут понеслось. 

Друга поспіль гра для «россонері» поставила їх у скрутне становище, яке вилилось у чотири пропущених м’ячі протягом перших п’яти хвилин. Вартує віддати належне підопічним Валерія Івахненка, які не дивлячись на рахунок що горів на табло, продовжували грати свою гру і виконувати настанови свого тренера. Дещо освіжив гру один із клану Гараганів, а саме Денис, який все ж таки зумів владнати свої справи та долучитись до колективу. Завершився перший тайм «на суху» 6:0.

Сценарій другої половини матчу не відрізнявся від першої - «баски» атакували, а «олімпійці» огризались та шукали щастя біля чужих воріт в контрвипадах. Декалька чудових шансів мали «червоно-чорні», але все та ж Фортуна вперто не допомагала своїм.

Вийшовши з лави запасних та перевівши подих Олег Мартин, хитро посміхнувся, наче щось знав. І не дарма, зусиллями Олега та його партнерів, він оформив хет-трик у матчі та освіжив торсиду, яка зажди присутня на трибунах і сьогодні як правило прийшла повболівати за своїх друзів.  

Фінальний свисток арбітра зафіксував в ігровому протоколі 7:3 на користь рівнян, які фактично вирішили питання золотих нагород, а «Олімп» готувався на фінальний двобій із «АСК Забороль».