Гра


5: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Перший поєдинок Суперліги «Ярмарку футзалу» розпочався із затримкою через фініш дитячого баскетбольного турніру. Додатковою проблемою стала несправність табло в залі ОДЮСШ, але цей факт не зіпсував настрою учасникам луцького дербі, котрі розпочали зустріч на максимальних швидкостях. Гравців «Динамо-2» скоріш збентежив швидкий гол, що стався на 2-й хвилині у виконанні Богдана Гладуна. «Кураж» свою мінімальну перевагу міг розвинути до більш суттєвого гандикапу, але свої практично стовідсоткові моменти змарнував. Не забиваєш ти - забиває Ілля Гурич. І в середині тайму рахунок став 1:1.

Забитий м’яч надихнув «біло-блакитних» до нових звершень, що перетворилося в чергове взяття воріт. На 8-й хвилині Ілля Гурич виявився самим розторопним на п’ятачку та вивів господарів вперед. А за три хвилини з невеличким до завершення першої половини гри  Артур Яручик розвинув успіх та підсумував тайм – 3:1

Після відпочинку кардинальних змін на майданчику ОДЮСШ не спостерігалося. Ініціативою володіла друга команда тезок легендарного «Дианмо». І якби визначався найкрасивіший гол матчу, то Антон Качина цілком вірогідно міг виграти таку номінацію через красивий постріл у верхній кут воріт.

Звичайно що такий перебіг подій не влаштовував «россо-нері» і низку атак на 16-й хвилині завершив забивний гравець команди «Кураж» Богдан Гладун – автор дублю. Рахунок став 4:2, а з тим боротьби та емоцій значно побільшало. За 4 хвилини до фінального свистка на майданчику в якості п’ятого польового гравця став  З’являтися капітан гостей Владислав Гладун. Проте йому не судилося стати рятівником матчу, адже під завісу матчу другий дубль в зустрічі оформив кращий гравець матчу Антон Качина, запустивши «селект» через весь майданчик у порожні ворота.

Кращі гравці: Антон Качина – Богдан Гладун