Гра


3: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Натомлені битвою із «Динамо» господарі майданчика в середньому темпі розпочали свій другий ярмарковий матч та третю календарну гру турніру в рамках Суперліги, що не завадило Сергію Хвиць вивести «Vadrus» вперед у рахунку. А ще дві хвилини на табло палали цифри 2:0, адже ще один з випадів взуттєвиків завершився точним пострілом Дмитра Журавського.

Звичайно такий перебіг подій не влаштовував «Кураж», котрий почав ходити у наступ великими силами. Така тактика дала свої дивіденди в епізоді, що завершився точним ударом голеадора «россо-нері» Богдана Гладуна.

Після надання медичної допомоги на майданчик ОДЮСШ повернувся моторний Володимир Третяк на прізвисько «Пістон» і гостроти біля воріт гостей побільшало. Щоправда, на підсумковий результат першої половини гри це ніяк не вплинуло в ігровому протоколі був вписаний результат тайму -2:1 і команди пішли перепочити.

По перерві більш вдало атакувальні комбінації  продовжили розганяти гравці «Вадрусу», а в епізоді на 15-й хвилині ніхто із складу гостей не зумів протидіядити Сергію Хвиць оформити дубль. За кілька хвилин захист господарів відповів опонентам «люб’язністю», коли в Олександра Повідзьона були і час і можливість з другої спроби увігнати «селект» у сітку воріт. А трохи згодом стався пенальті та другий дубль, який з «точки» організував кращий бомбардир турніру Богдан Гладун – 3:3.

Неприємною подією в матчі стала друга жовта картка Максима Бондарука, яка змусила «Vadrus» грати в меншості дві хвилини, але як не дивно з кількома гострими моментами біля воріт опонентів. Останні хвилини бойової зустрічі вмістили в себе п’яті командні фоли суперників, гострі моменти, сейви голкіперів та звичайно калейдоскоп емоцій.

Кращі гравці: Сергій Хвиць – Богдан Гладун