Гра


1: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Ось воно----справжнє дербі!!! Після перших трьох матчів Суперліги Ярмарки футзалу турнірна ситуація склалась таким чином, що переможець "динамівського дербі" автоматично ставав переможцем змагань і лише нічийний підсумок цього матчу давав шанси для команд КУРАЖ та Vadrus ще поборотись за основний трофей. Обидві динамівські команди впевнено здолали своїх опонентів у стартових поєдинках фінальної групи, але особиста дуель----тут щось більше, тому з перших секунд на паркеті закипіли справжні емоції та запекла боротьба.
Хто сильніший? Кому посміхнеться фортуна? Молодість чи досвід??? В дебюті зустрічі більш досвідчені футзалісти в синьому піджимають своїх молодших візаві в біло-голубих кольорах, поблизу воріт Ігоря Неділька раз за разом виникають небезпечні моменти, але гості впевнено витримують стартовий натиск основної "динамо-машини" і поступово вирівнюють баланс атак та гостроти на майданчику.Гра вирівнялась і йшла до забитого м'яча----все ж таки фортуна посміхнулась 1-ій команді динамівців, коли Ілля Бакуменко сильним ударом низом прошив кіпера гостей.Забігаючи наперед, скажу, що після того, як рахунок було відкрито в більшості вболівальників і думки не виникало, що це взяття воріт буде єдиним у матчі і гол 8-го номера господарів буде фактично "золотим"!!!
Гра продовжувалась в абсолютно безкомпромісній боротьбі, суперники відповідали атакою на атаку, до самої фінальної сирени точилась запекла боротьба.Цікавий, напружений і конкурентний матч, в якому обидві динамівські команди заслуговували на перемогу завершився мінімальною  "вікторією" 1-ої команди, яка достроково стала переможцем Ярмарки футзалу 2022р.
Кращі гравці: Бакуменко  Ілля - Яручик  Артур