Гра


4: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Динамівці вийшли на свій заключний матч Ярмарки футзалу-2022 вже в ранзі переможця турніру, а горохівчанам перемога в своєму  заключному матчі цього турніру зберігала теоретичні шанси на 2-місце, ну і звичайно добавляла бали до рейтингу. 
З хорошим настроєм вийшли на гру динамівці, видно, що в підсвідомості їх виконавців немає жодної думки, що головна задача вже виконана і можна десь дати слабинку, грати в півсили і т.д. Перший тайм поєдинку проходив у фактично рівній боротьбі, суперліговий "Кураж", незважаючи на відносну невдачу в фінальному турнірі ярмарки, явно хотів гучно  " гримнути дверима" на фініші  та обіграти новоспечених чемпіонів. Та все ж у ендшпілі 1-ї половини зустрічі все більше почала вимальовуватись ігрова перевага синіх, яка зрештою вилилась у логічний забитий м'яч----Ігор Блажиєвський був ним нагороджений за свою наполегливість і настирливість на майданчику.
Після перерви господарі продовжували контролювати хід поєдинку, демонструючи видовищний комбінаційний футзал.Горохівчанам здебільшого вдавалися лише поодинокі випади і точкові загострення від Богдана Гладуна, але не складається в цьому поєдинку в кращого бомбардира червоно-чорних. Та й загалом сьогодні важко гостям протистояти в битві з таким Динамо.За стартових 5-хв 2-тайму Олександр Курінов оформляє дубль, а в кінцівці тайму свій дубль робить і кращий гравець матчу, 4-й номер Динамо!
Впевнена, переконлива і закономірна перемога динамівців у зустрічі та й в турнірі загалом.Вітання переможцям, а остаточний розподіл місць виясниться вже заключній грі турніру.
Кращі гравці: Блажиєвський  Ігор - Повідзьон  Олександр