Гра


1: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

А ось і заключний матч Ярмарки футзалу і хоча питання з переможцем турніру вже давно вирішилось, проте хто займе призові 2-3 місця вирішить саме цей поєдинок. Динамівців з точки зору стратегії турнірної боротьби в цьому двобої влаштовувала і нічия, тоді як  взуттєвикам для того, щоб посісти почесне 2-місце необхідно було лише перемагати своїх опонентів.
   Забігаючи наперед, скажу, що заключна гра видалась дійсно цікавою та рівною, получився справжній "бойок" !!!
    Друга динамівська команда всіма силами намагалась закріпити успіх своїх старших колег своєю перемогою і треба віддати їм належне----команда в червоних манішках діяла більш активно в нападі, більше пробивала по воротах, але відмінно діяв у рамці Vadrusa Валентин Рижук.Так само ж надійно грав біля воріт господарів його колега по амплуа з команди Динамо-2 Ігор Неділько. Саме завдячуючи своїм воротарям, команди пішли відпочивати на перерву, а на табло сумно висвічувались два "бублики". По-перерві господарі ще більше додали в швидкості та активності, тому їх перевага стала більш відчутною.Біло-чорні впевнено захищались, а от в атаці в них мало-що клеїлось.Так, явно не вистачає гостям сьогодні на паркеті їх  "далекобійної артилерії" , а саме пушки Василя Лойка----тут би вона 100% згодилась, а з ближньої дистанції динамівського кіпера в 2-таймі турбували менше. 
Адже вчора в залі ВНУ саме впевнена гра і красиві голи лідера взуттєвиків дозволили Vadrus(у) обійти потужний Атлетік та зайняти 1-місце в своїй групі. І цілком логічно було би визнати кращими грвавцями команд у такому малорезультативному матчі їх голкіперів, але це було б несправедливо по відношенню до Антона Качини, який технічно завершив влучним ударом комбінацію своїх партнерів і забив єдиний  і переможний гол своєї команди.Переможний дубль-тріумф динамівських команд у цьогорічній Ярмарці футзалу!!! А ми вже з нетерпінням очікуємо наступного "вік-енду", коли візьме старт новий сезон регулярки волинського футзалу.
Кращі гравці: Качина  Антон - Рижук  Валентин