Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Школьний




Про гру:

Почесне право відкрити П’ятнадцятий ювілейний сезон 2022/2023 в Суперлізі Дитячої футзальної ліги Волині отримали представники провідних футбольних шкіл обласного центру Олімпія та ДЮСШ №2. Луцьке дербі у віковій групі U-11 розпочалося із тривалої боротьби за територію та ініціативу, а ранній початок поєдинку аж ніяк не вказував на сонливість опонентів. Більше того, протистояння нагадувало бій боксерів, а ще скоріше фехтувальників, коли суперники чекають помилки візаві, аби нанести ефективний удар або разючий укол. В середині першої половини гри підопічні Петра Мельничука знайшли шпарину в захисних побудовах «олімпійців» і кращий гравець матчу Святозар Мельничук влучним пострілом відкрив рахунок у матчі, заробив перші бали для номінації та авторизував перший гол у Суперлізі поточного сезону.

Відповідь з боку «Олімпії» не забарилася і менше ніж за хвилину на табло запалали цифри 1:1. Це Назар Панасюк зірвав оплески від вболівальників, вміло використавши гольовий епізод.

Черговий обмін уколами, даруйте голами, стався наприкінці другої третини першого тайму. Спочатку в складі гостей відзначився Андрій Вітюк, а за мить гол у відповідь організував підопічний Тараса Бондарчука у майці з 10-м номером Нестор Романюк.

Батьківська торсида, особливо її жіноча частина, на гольові події реагувала не менш емоційно, ніж учасники поєдинку. А привід для галасу та оплесків з’явився на останній хвилині першого тайму, коли Кирило Гайдуков ударом впритул відправив «селект» у порожні ворота та підсумував гольові події першої половини гри – 2:3.

По перерві капітану ДЮСШ №2 Святозару Максимчуку знадобилося менше хвилини аби оформити ще одну історичну подію сезону 2022/2023 – зробити дубль. Його постріл по воротах «Олімпії», як з’ясувалося пізніше, став переможним та дозволив організаторам швидко визначитися з номінантом «Кращий гравець матчу».

За рахунку 2:4 господарі намагалися перевернути хід поєдинку, але свої моменти використати не зуміли. Щоправда, їх суперник за луцьким дербі також не використав чудові нагоди. Двічі в середині другого тайму Святозав міг спродюсувати взяття воріт. Спочатку передачу з кутового не замкнув партнер по команді, а за мить його удар із середньої дистанції парирував Іван Грабовський. До речі, голкіпер «олімпійців» під незвичним для воротарів номером 9 виручив господарів після небезпечного удару Захара Вертея.

Після фінального свитка переможців стартової зустрічі батьки, чи то фанати, привітали дружнім скандуванням: «Молодці!»,та заслуженими оплесками.