Гра


0: 3

Про гру:

Почесне право відкрити П’ятнадцятий ювілейний чемпіонат отримали представники Першої ліги команди-трансформери. Під поточний сезон відбулося об’єднання (позитивний факт в еру розладу та роз’єднань)) аборигенів футзального руху колективу «Луцьктепло» з командою «Клевер Сторс». Гравці п’ятої команди Другої ліги славетного комунального підприємства сподіваємося тепло прийняли в загальний футзальний проект четверту команду Четвертої ліги, що представляє популярну мережу магазинів «7/23». На паркеті ОДЮСШ суперником в суботу 12 листопада став клуб з урбаністичною назвою «Industrial West», котрий підхопив естафетну палицю від закінчившего виступи у лігах потужного колективу «Модерн-Експо». Таким чином стартове луцьке дербі на матч-відкриття зібрало досвідчених виконавців, яким футзал новим видом спорту не вважається.

Розпочали суперники без розвідки і перших п’ять хвилин затіяли обмін ударами з дальньої та середньої дистанції, шукаючи найменшу можливість для завершення атак. Велика кількість єдиноборств у середині майданчика не дозволяла опонентам розкреслювати академічні комбінації, що властиві для гри 5х5.

За п’ять хвилин до завершення першого тайму «західники» могли змінити рахунок на табло, але спочатку Любомир Гаврилюк на лівому фланзі атаки не зміг переграти голкіпера господарів, а згодом потужний постріл  Івана Харченко розминувся з рамкою. Суперник відповів схожою люб’язністю. Коли здавалося, що перша половина гри так і завершиться нульовою нічиєю «Industrial West» таки розмочив рахунок. За 37 секунд  до сигналу на перерву Дмитро Рябіїк скористався точним пасом Олександра Поліщука і на відпочинок опоненти пішли за рахунку 0:1.

Після відновлення гри малюнок гри не змінився. Невеличка перевага була на боці «індустріального» колективу, що у свою чергу трансформувалося у гол на 19-й хвилині, коли кращий гравець матчу Любомир Гаврилюк з другої спроби зумів пробити досвідченого Сергія Запорожця – 0:2.

В середині другого тайму відставання в рахунку для комунально-рітейлівської команди міг зменшитися до одного пункту, але Іван Скрипченко не підлаштувався під передачу досвідченого Сергій Ліщука і «селект» з рамкою не розминувся. Чого не скажеш про епізод на 26-й хвилині, коли м’яч після пострілу Костянтина Барановича із середньої дистанції влетів у сітку – 0:3. За таких умов втримати переможний результат для «зелено-білих» вже було справою техніки.

Кращі гравці: Богдан Мосійчук – Любомир Гаврилюк