Гра


3: 1

Про гру:

В другому матчі стартового туру Першої ліги ювілейного 15 чемпіонату Волині на паркет ОДЮСШ вийшли яскраві команди, котрі своєю грою встигли привернути увагу поціновувачів гри 5х5 ще на фініші сезону 2021/2022, що завершився всього кілька тижнів тому. Бронзовий призер минулорічної  Другої ліги з Острожця розпочав турнірну ходу в поєдинку з віце-чемпіоном Третьої ліги ФК «Пірванче», який кілька років поспіль впевнено крокує з нижніх щаблів Рейтингу вгору. До речі, саме завдяки рейтинговим балам обидві команди опинилися в Першому дивізіоні, де хлопчиками для побиття бути явно не збираються.

Футзалісти з Горохівщини жваво долучилися до ігрового процесу і «камазівцям» за відсутності одвічного капітана Олега Юрчука довелося добряче попрацювати над руйнуванням хитросплетніть комбінацій гостей. Голкіпер «аграріїв» Анатолій Кальков кілька разів відверто виручив своїх партнерів. Але й він був безсилим коли на 10-й хвилині 10-й номер ФК «Пірванче» Тарас Папко влучно пробив після передачі активного Давида Корнійчука – 0:1. Як і в стартовому поєдинку гості повели у рахунку.

Ще до перерви «вантажівка» з Острожця додала обертів, а вихід Тарлана Гаджиєва, який минулого сезону захищав кольори земляків з «ОламКесеф Спорт» додав конструктивізму в наступальних діях, але своїми напівмоментами скористатися не зумів. На відпочинок команди пішли за мінімальної переваги горохівчан.

По перерві «Камаз-Агро» знадобилося менше двох хвилин аби відновити паритет у протистоянні. Соло у виконанні Романа Козака було не тільки ефектним, але й доволі ефективним – 1:1. Цікаво, що як і в епізоді з першим голом у матчі спрацювала магія цифр - на 17-й хвилині забив 17-й номер.

А ще за кілька десятків секунд «блакитно-чорні» вже були попереду, адже чергове соло, на цей раз у виконанні Іллі Коваля призвело до взяття воріт. Наступна хвилина також виявилася гольовою, адже за справу взявся записний голеадор чемпіонатів Волині Тарлан Гаджиєв, котрий після верхової передачі Олександра Цуманчука  елегантно переправив м’яч у кут воріт – 3:1.

У відповідь молодята з ФК «Пірванче» добряче огризнулися,але в гольовому епізоді влучили у каркас воріт. Ще кілька моментів завершилися неточними ударами, після яких спортивний снаряд летів у бік порожнього балкона. За таких умов більш досвідченим господарям не склало великого труда довести матч до стартової перемоги. Камбек на користь «Камаз-Агро».

Кращі гравці: Роман Козак – Давид Корнійчук