Гра


4: 2

Про гру:

Завдяки рейтинговим колізіям та об’єктивну відсутність через військовий стан низки команд в стартовому поєдинку Другої ліги на майданчик ОДЮСШ вийшла п’ята команда Четвертої ліги за підсумками минулого сезону проти дев’ятої Третього дивізіону. Напередодні сезону в турнірі «Ярмарок футзалу» оновлена «Волинь Угринів» продемонструвала непогану готовність до сезону, коли в перший ігровий день у відбірній групі розписала дві бойові нічиї з однаковим рахунком 2:2 з вищоліговим «Динамо-2» та потужним «Industrial West», а на другий день у «ярмарковому» вищому дивізіоні гідно билася з «Атлетіком», АСК «Заблороль» та «Олімпом», розбивши останнього 5:1.

Суперник «зелено-чорних» смолявський «Новатор» до футзальної справи в поточному сезоні ще не долучався, зосередившись на матчах районного масштабу в футболі. До речі, в неділю підопічні Миколи Маціюка після сьогоднішнього звітного поєдинку ще бігатимуть на свіжому повітрі в черговому календарному матчі.

Проте, обідньої пори 12 листопада в дебютному матчі Другого дивізіону 15-го ювілейного чемпіонату Волині, мова йшла лише за футзал. Команди з бажанням включилися в ігровий процес і напівмоменти почали виникати з перших секунд, але перший насправді гольовий виник на 3-й хвилині, коли після пасу «волинянина» Дмитра Вахмістрова вдалу комбінацію завершив Віталій Мельничук – 1:0.

Під завісу першого тайму емоцій додалося. Спочатку Дмитро Вахмістров вирішив додати протокол до асисту більш вагомий елемент під назвою гол. Своїм моментом п’ятий номер з Угриніва скористався на 100% і на табло запалали цифри  2:0. А ось суперник своєю реальною нагодою скоротити відставання у рахунку з шестиметрової позначки не скористався. Пенальті у виконанні досвідченого Тараса Лози завершився пострілом у каркас. Не забиваєш ти – забиває кращий гравець матчу Дмитро Вахмістров і робить заявку на  перемогу вже у першому таймі – 3:0.

Хто як не капітан команди має вести своїх партнерів до успіху. По перерві керівник «Новатора» Микола Маціюк вирішив відновити інтригу в гольовому епізоді не схибив, продемонструвавши майстерність зрілого виконавця.

Коли здавалося, що хлопцям із Смоляви вдасться повернутися до боротьби за залікові бали прийшло повідомлення про всеукраїнську повітряну тривогу. На табло залишився горіти рахунок 3:1 та залишок ігрового часу 09.10.

За півтори години потому після короткої розминки гра продовжилася і Дмитро Вахмістров робив гостру поперечну передачу з лівого флангу, але «круглястий» після удару партнера просвистів повз рамку набагато вище. За чотири хвилини до фінального свистка «новатори» мали можливість розігнати перспективну атаку, але втратили м’яч у простій ситуації. Чого не скажеш про Дмитра Вахмітрова, який на 28-й хвилині оформив перший хет-трик у ювілейному чемпіонаті. Щоправда, менше ніж за хвилину рахунок став 4:2, коли нарешті Роману Фібічу вдалося низом пробити влучно. На більше часу в команди із Смоляви реально не вистачило. Угринів святкує першу перемогу в новому сезоні

Кращі гравці: Дмитро Вахмістров – Микола Маціюк