Гра


3: 6

Про гру:

 Ще однією грою Першого туру у Вищій лізі стала зустріч між "Неріс-Авангардом" та "Динамо 2". Команди завжди опозиціювали себе як добротні футзальні колективи, тож сьогоднішня гра мала це затвердити і показати рівень команд в цей нелегкий "воєнний сезон".

 Початок зустрічі був надзвичайно цікавим та динамічним. Годинник на табло обласної спортивної школи показав тільки другу хвилину зустрічі, а динамівці вже повели у рахунку. Це Іван Бандура зумів відкрити рахунок. Та практично через хвилину "Неріс-Авангард " вистрілив дуплетом у вигляді м'ячів Максима Крама та Михайла Бондара, і команда номінальних господарів повела у рахунку. Ситуація на полі динамічно змінювалась. Забити гол могла як одна, так і інша з команд, та на перешкоді цьому ставали захисні ланки кожної з команд. Та все ж у першій половині м'яч таки ще один раз вилетів у ворота. Зробити це вдалося все тому ж "авангардівцю" Максиму Краму і на перерву колективи пішли при комфортній перевазі "Неріс-Авангарду".
 Друга половина просто зобов'язувала "Динамо" щось робити для того, щоб вирівняти ситуацію, і команда великими силами кинулася вперед відіграватися, та змогла таки "вирвати"  це протистояння.
 Розпочалось це з м'яча кращого гравця гри Івана Бандури, а продовжили "дотискати" суперника Антон Качина , Роман Скулинець, та Артур Яручик, які змогли забити важливі м'ячі та принести перші залікові бали для свого колективу. "Неріс-Авангард" хоч і програв , але залишив хороші враження і будемо сподіватись що всі найважливіші перемоги у команди ще попереду.
 Кращі гравці: Віталій Захарчук - Іван Бандура