Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Алексюк/Голоскоков Сергій




Про гру:

 

З рівненського дербі на Волинській землі розпочалася програма Суперліги в суботу 19 листопада. О 10.00 в центральному поєдинку 2-го туру на майданчик СК ВНУ вийшли команди «Зоря» та ДЮСШ Костопіль. Очікування вболівальників за підсумковим результатом 5:4 на користь номінальних господарів виправдалися на 100%. Матч видався бойовим, драматичним та багатим на гольові події.

Для майбутніх переможців гри все розпочиналося доволі негативно, адже після двох голів на 10-й хвилині у виконанні Нікіти Майструка та Владислава Стахнюка вперед вийшли юні вихованці ДЮСШ Костопіль. А на 13-й «нещасливій» для господарів майданчика, але цілком позитивній для гостей хвилині рахунок був доволі переможним – 0:3. Проте у футзалі, як свідчить статистика, перевага у три м’ячі, на відміну від футболу, доволі хитка.

Наприкінці першого тайму кращий гравець матчу Віктор Мазурець завершив комбінацію партнерів влучним пострілом, організувавши так званий гол у роздягальню і підсумком драматичного протистояння став рахунок 1:3.

Про що говорили наставники своїм вихованцям у перерві матчу наразі невідомо, але гра кардинально розгорнулася в протилежний бік, що дозволило «зоряному» колективу в кращих традиціях організувати камбек і на фінішній стрічці вирвати перемогу. Володар номінації «Гравець матчу» Віктор Мазурець наприкінці першої третини другого тайму в гольовому епізоді не схибив і скоротив відставання до мінімуму. Ще трохи згодом, коли після автоголу суперника рахунок був нічийним 3:3 10-й номер господарів віддав точну передачу і Назар Шмалюх вивів «салатово-синіх» вперед на один пункт. Щоправда, Назару не пощастило в епізоді на 27-й хвилині, коли «селект» від нього потрапив у сітку воріт і рахунок зрівнявся 4:4. Але вікторію для «Зорі» суботнього ранку в певній мірі подарував Віктор Мазурець, коли за хвилину до фінального свистка зробив точну передачу на автора переможного голу Іллю Кухарука.

За підсумками звітного туру «Зоря» крокує турнірною ходою із стовідсотковим результатом, а ДЮСШ Костопіль залишається серйозним конкурентом для всіх без виключення суперників. Ще б трохи Фортуну до себе обличчям повернути і все буде гаразд. В будь-якому випадку матч виправдав очікування вболівальників, яким подобається результативний та змістовний футзал, що відбувається у жанрі «трилер».

Кращий гравець - Віктор Мазурець (практично у риму))