Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Щербик / Ройко




Про гру:

 

Одразу по розминці перед грою Суперліги в U-13 можна було зазначити, що обидві команди налаштовані на перемогу й готові зробити все задля неї.

Свисток, гра починається, і вже на початку тайму представник рівненщини Усік Ярослав має нагоду на гол,  та нажаль втрачає її. Однак така близкість до удачі суперника стає поштовхом для костопільчан, отож на 6 хвилині Басюк Віталій забиває перший гол, змінюючи рахунок на користь Костополя.

Уся гра супроводжувалася цікавими моментами, наприклад: контратака ‘Зорі’, грамотно збережений Лавренчуком Даніїлом м’яч та його спроба нападу на ворота, що завершилися невдачею через чудовий сейв воротаря команди суперника, також цікавими були довгі передачі воротаря ‘Зорі’.

Перерва між таймами пішла костопільчанам на користь, адже вже на першій хвилині Вєтров Данило змінює рахунок на 2:0. Публіка й тренери надзвичайно напружені це відчувалося навіть у повітрі, та останні 10 хвилин матчу просто не залишали часу на напруження адже події розвивалися з не аби якою швидкістю,  і все це на користь костопільчан. На двадцятій хвилині трибуни підриваються від попадання у ворота від Вєтрова Данила. Вже через три хвилини Костюк Владислав дарує команді четвертий гол. Не відстаючи від товаришів, Оніщук Артем забиває п’ятий  м’яч у ворота суперника, що стає останнім для розгрому команди ‘Зорі’.