Гра


6: 4

Хронометрист / Делегат:

Кірепко/ Ройко




Про гру:

 

На полі вже знайома нам по матчу ‘Зоря-Костопіль’ команда рівненців, що показала себе не з найкращого боку у боротьбі з Костополем та команда ‘Олімпія’. Гра обіцяє бути цікавою, адже сили суперників рівні.

Уже з перших секунд зал занурюється в гучні овації, бо вже на перших двох хвилинах тайму ми бачимо два чудових голи. Перший з них забиває вихованець ‘Зорі’ Лукащик Максим, другий же м’яч летить від Сахнюка Дмитра у протилежні ворота. Отож, рахунки рівні. На кінець першого тайму олімпійці мають чудову нагоду у вигляді вільного удару, але ця нагода не виявляється вдалою, а все завдяки старанності воротаря ‘Зорі’, який показує чудовий сейв.

Цікавими виявляється декілька моментів матчу, такі як: використання олімпійцями футбольної техніки, симулювання падіння одним з гравців ‘Зорі’ і неймовірний сейв від голкіпера ‘Олімпії’.

Другий тайм розпочинається з рахунком 1:2 на користь ‘Олімпії’. Абсолютно кожна дія 'Зорі' супроводжується коментарями їх тренера. П’ята хвилина 2 тайму і коментарі тренера таки даються в знаки, вихованець ‘Зорі’ Лукащик Максим забиває омріяний другий гол. Далі події розгортаються в декілька швидких етапів: пенальті від ‘Олімпії’, заміна воротаря ‘Зорі’, його похибка, зміна рахунку. Та вже на 24 хвилині матчу фортуна повертається до ‘Зорі’ потрібним боком і вже відомий нам Лукащик Максим рівняє рахунок. Четвертий гол ‘Олімпії’ стає фатальним для тренера рівненських гостей і той падає навколішки готовий битися головою об землю. Лукащик Максим побачивши реакцію тренера вирішує брати ситуацію у свої руки і робить щось неймовірне забиваючи відразу два голи з інтервалом між ними всього у декілька секунд, ще й на останніх хвилинах матчу. Беззаперечно Максим стає найкращим гравцем і отримує статуетку.