Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Алексюк/Ройко




Про гру:

 

Не вперше на полі ми бачимо ‘Костопіль’ які у боротьбі зі ‘Зорею’ встиг показати, що є далеко не найслабшими супротивниками й зуміли одержати перемогу. ‘Любарт’ же таких здобутків поки не мав, але під час розминки хлопчаки здавалися замотивованими й готовими до боротьби.

Отож, матч відкривають двоє костопільчан, що на першій хвилині тайму дарують  рідній команді гол. Лобанець Максим перехоплюючи м’яч у суперника, віддає точну гольову передачу своєму товаришу Стахнюку Владиславу, який оминаючи супротивників цілить прямо у ворота. Вже через лічені секунди ініціативу переймає Постовалов Даниїл і чітким ударом змінює рахунок на табло до двійки на користь ‘Костополю’. Варто відзначити й воротаря, який брав активну участь у грі на полі, що є типовим для футзалу, а також не одноразово рятував команду. До речі, про воротарів. Завдяки неуважності й розгубленості голкіпера ‘Любарта’ костопільчани без зайвих зусиль  забивають третій м’яч у його ворота. Зазначмо, що через цифру на табло любартівці здаються засмученими, але в цьому і полягає особливість дитячих матчів, декілька невдач деморалізує дух команди. І от на останніх хвилинах тайму костопільчанин Стахнюк Владислав користуючись станом суперників забивай вже четвертий гол на користь своєї команди.

Невелика перерва між таймами, поради тренера, підтримка батьків і от вихованці ‘Любарта’ здійснюють чергову спробу удару по воротах суперника, що не увінчалася успіхом завдяки потужному сейву від воротаря Костополю. Наступна ж спроба пробити захист супротивників закінчується невдоволеними і навіть гнівними коментарями тренера ‘Любарата’.

На 17 хвилині матчу трибуни вибухають криками: ‘Костопіль’- адже гравець цієї команди Стахнюк Владислав відправляє вже п’ятий снаряд у ворота суперника. І от на останніх секундах матчу стається ще одна велика радість для тренера й вболівальників ‘Костополя’. Завдяки блискавичній гольовій передачі 28 номера, Лобанець Максим забиває шостий гол. З рахунком 6:0 і закінчується боротьба ‘Костополя’ з ‘Любартом’.