Гра


8: 2

Про гру:

 

Матч розпочався з невеличкою затримкою в часі, так як дуже довго не вщухали післяматчеві емоції учаснків попередньої зустрічі, де амбітна команда "Пірванче", поступаючись  на останній хвилині зустрічі з бусмаркетівцями двома м'ячами----все ж таки цілком заслужено вирвала нічию.
     Суперники  добре знайомі один з другим, в минулому сезоні обидві команди (правда з різним успіхом) виступали в 2-й лізі регулярки. Тоді в особистій зустрічі млинівці здобули впевнену перемогу з рахунком 5:1.
      Звітна зустріч розпочалася з потужних атак господарів, які злагоджено комбінували на половині гостей і вже в кінці 1-ої хвилини відліку часу  Олександр Халик потужним ударом з лівого флангу атаки відкриває рахунок. Атлетіки продовжують в тому ж дусі, їх не зупинити і в дебюті зустрічі складається враження, що цей матч стане легкою прогулякою для колективу з рівненщини. Забігаючи наперед, все ж зазначу, що зрештою все так і сталося, але про все по-порядку.Стартових 5-хв ігрова перевага зелено-білих була беззаперечною, але розвинути свій успіх атлетіки не зуміли, а далі червоно-чорні( віддамо їм належне!!!) абсолютно вирівняли гру. Спочатку це була рівновага в кількості небезпечних моментів біля воріт Андрія Гички, а на 11-хв.  ця кількість переросла в якість----коли Михайло Бачинський втік у відрив на ворота господарів, вийшов віч-на-віч з кіпером і за якихось 2-3сек тричі завдавав удари в рамку воріт: дві спроби нападника млинівський кіпер нейтралізував, але наполегливість "11"-ки вестсайдійців все ж матеріалізувалась в довгоочікуваний гол. 1:1-цілком справедливмй підсумок 1-го тайму.
      Початок 2-ої половини аналогічний початку матчу----з діаметральної позиції, в той самий кут, тільки тепер потужним ударом верхом і в протилежні ворота той самий "заводнік"  (як кажуть поляки) знову виводить вперед свою команду . А на табло ОДЮСШ світиться 14:00 до закінчення зустрічі! Але на цей раз атлетіки вже не віддали ігрову перевагу, вони з хорошим бойовимм настроєм продовжували бомбардувати ворота ВестСайду.Згодом полетіли голи на любий смак----це були і красиві розіграші( коли забивали Олександр Лисенко, Олег Фенюк та Олександр Миронюк), і потужні удари здалеку(коли дубль оформив Андрій Чабан).Свій дубль в цьому матчі зробив і Олег Фенюк, коли обікрав захисника гостей Олександра Махна, вийшов один-на-один з  воротарем і з лівої пробив у дальній кут.Тож відразу троє атлетіків у цьому матчі забили по 2-м'ячі, але справжньою родзинкою матчу ставло останнє взяття воріт за кілька секунд до фінальної сирени, коли після націленої передачі з лівого флангу атаки, Михайло Бачинський вдало піймав "селект" на ногу і злету вколотив його в сітку господарів, цим самим також оформивши свій дубль і красиво  "гримнувши дверима" на прощання! В цілому впевнена перемога Атлетіка, який йде без очкових втрат після 2-х турів.
Кращі гравці: Халик Олександр - Бачинський Михайло