Гра


2: 1

Удари по воротах:

10
:
17

Удари у рамку воріт:

5
:
7

Сейви:

6
:
3

Фоли:

1
:
1

Про гру:

Ранок недільної програми ознаменувався цікавим протистоянням новачків Вищої ліги. Якщо «Акцент» уже встиг вдало дебютувати вольовим успіхом у матчі проти «старожилів» дивізіону з «Агромата» (3:1), то минулорічні представники Другої ліги та чинні володарі Кубка АМФВ свій матч з «ЛСТМ» перенесли, тож грали свою першу в історії команди вищолігову гру.

І грали, треба сказати, дуже навіть непогано. Після деякої «притирки» в середині тайму саме гравці «КроШу» захопили ініціативу в матчі – зокрема, Анатолій Відрінський не влучив у ворота з дуже вигідної позиції, а удар Костянтина Вознюка зі штрафного відбив Василь Фібіч. На 13-й хвилині підопічні Руслана Дороша таки досягли свого, розігравши чудову контратаку, яку вже ударом у порожню рамку завершував Павло Балас – 1:0. Утім, минули якісь секунди після розіграшу з центра поля, і «акцентівці» відновили паритет зусиллями Назара Серського – 1:1. З рівним рахунком команди й пішли на перерву.

У другому таймі обидві команди були націлені на здобуття трьох залікових пунктів. Особливо доводилося працювати голкіперу «КроШу» Володимиру Костюку – він потягнув гарний удар Дениса Шворака, а у одній з атак відбив як вистріл Романа Ковалюка, так і добивання автора «хет-трика» в минулому турі Дмитра Чоботана! Звісно ж, відповіді були і від «КроШу», і якщо Денису Карпюку свої можливості реалізувати не вдалося, то Олег Бурець потужним дальнім ударом на 24-й хвилині таки вивів «заводську» команду вперед – 2:1! Звісно ж, підопічні Олександра Антонюка пішли відігруватися, утім, голкіпера «КроШу» в бажанні зберегти для команди переможний дебют у Вищій лізі не зуміли ані Дмитро Кисляк, ані Роман Ковалюк серією непоганих ударів, ані відчайдушний штурм воріт на останніх хвилинах п’ятьма польовими гравцями! Відтак, «Kroshu Lutsk», як і їх суперники, перший матч на новому рівні виграє, що тільки доводить, що нас чекає захоплюючий сезон у цьому дивізіоні!

Кращі гравці: Володимир Костюк – Роман Ковалюк