Гра


11: 1

Про гру:

Це була зустріч лідера перегонів у Четвертій лізі - "Локі", та команди студентів Волинського Національного університету. Номінальні гості впевнено здобувши дві перемоги знаходились на першому місці у турнірній таблиці, натомість їхні візаві ( зігравши один матч) були п'ятими , та рішучість з якою виходила команда показувала , що колектив готовий дати серйозний бій опоненту і супернику буде непереливки у сьогоднішньому матчі.
 Гра розпочалась обережно. Команди намагалися довго контролювати м'яч, щоб підловити суперника на помилці. Першими цим скористалися молоді футзальна дарування з ВНУ, які змогли м'ячем Олександра Ткаченка відкрити рахунок у грі. Збільшили перевагу студентів Владислав Сіжук, та Назар Туревич і справи у футзальних функціонерів (саме з них складається кістяк команди ) стали геть поганими. 
 Слід віддати належне "Локі" . Колектив старався будь що відігратись, великими силами кинувшись вперед, та як кажуть "пішли в атаку, а попали у полон". Це все тому ж Олександру Ткаченку вдалося забити ще два м'ячі, і при такому перебігу подій стало зрозуміло що лідер перегонів сьогодні наврядчи зможе втримати першу позицію після цього туру.
 "Побиття" продовжилося і у другому таймі. Швидкі молоді гравці ВНУ домінували на полі, та кинджальними ударами пробивали по воротах Дмитра Притулюка. Ще одними з авторів м'ячів стали Богдан Савич, та Володимир Павлішин, після чого суперники просто догравали зустріч, результат якої зафіксував впевнену перемогу молодих дарувань . Слабкою втіхою вкінці гри став м'яч " локівця" Миколи Глушакова, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки своєї команди.
Кращі гравці: Олександр Ткаченко - Микола Глушаков