Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова/Ройко




Про гру:

 Команда любартівців у 1 турі Суперліги в U-11 програла своїм гостям ДЮСШ Маневичі, та це не здається великим горем, адже хлопчаки ще на розминці показали не аби яку активність та бойовий настрій. Зоря ж будучи в трійці лідерів і поступаючись першим місцем лише костопільцям виглядала на полі неймовірно впевнено.

Спритність Максима Лукащика, вихованця ‘Зорі’, дозволила його команді заволодіти свої першим м’ячем вже на другій хвилині матчу. Через мить, скориставшись розгубленістю суперника Віктор Мазурець пробив другий снаряд у ворота господарів матчу. Ще гарячішим паркет ВНУ став наприкінці першого тайму коли малюки Любарта вирішили надолужити втрачене і під палку підтримку рідних впевнено, крок за кроком, снаряд за снарядом набили собі трійку на табло.

Характерний звук, що повідомив про початок другого тайму ніби став чимось переломним для рівненських гостей, адже їх погляд змінився і вони з ,недобрим, блиском в очах почали атакувати любартівців, які помітно розслабилися після кількох забитих голів. Отож, зірочки на радість своєму тренеру, який схоже не планував повертатися додому без перемоги, почали відчайдушно боротися за неї. Особливою наполегливістю в цій боротьбі відзначився Віктор Мазурець, який доклавши зусиль забив найбільше голів.